Αρχική - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΓΑ: Ερχεται «χαράτσι» για το νερό

ΟΓΑ νερό: Νέο χαράτσι στους λογαριασμούς του νερού για τους αγρότες αλλά και τα νοικοκυριά φέρνει η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος, που θεσπίζει κανόνες για την κοστολόγηση και τιμολόγηση υπηρεσιών ύδατος.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις για τις βιολογικές καλλιέργειες

ΟΠΕΚΕΠΕ αιτήσεις: Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) έγινε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των αιτήσεων για την ένταξη στο Μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020 «Βιολογικές Καλλιέργειες» σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 130/5917/18.01.2017 πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης, όπως ισχύει.

Περισσότερα »

Φορολογικές δηλώσεις: Προβλήματα και μπέρδεμα για τους αγρότες

Φορολογικές δηλώσεις: Το Taxisnet (gsis.gr) για τη υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μπορεί να άνοιξε στις 6 Απριλίου, αλλά πολλοί φορολογούμενοι μέχρι σήμερα δεν μπορούν να υποβάλουν τη δήλωσή τους», δηλώνουν λογιστές – φοροτεχνικοί επισημαίνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν και μπλοκάρουν τη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ- Δασικοί Χάρτες: Προσοχή στις αιτήσεις ΟΣΔΕ 2017

Δασικοί Χάρτες: Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) αναφορικά με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και τους Δασικούς Χάρτες, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους να ελέγξουν τη χρήση των αγροτεμαχίων τους.

Περισσότερα »