Αρχική - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΓΑ- Επίδομα τέκνων β´ δόση: Ξεκίνησε η πληρωμή

Επίδομα τέκνων ΟΓΑ: Στον λογαριασμό των δικαιούχων άρχισε να πιστώνεται από το απόγευμα της Τετάρτης, και συνεχίζεται να εμφανίζεται σήμερα στους λογαριασμούς όλο και περισσότερων δικαιούχων η β’ δόση του Οικογενειακού επιδόματος Α21 του ΟΓΑ (www.oga.gr) .

Περισσότερα »

ΟΓΑ Α21: Πιστώνεται στους λογαριασμούς σήμερα το επίδομα τέκνων

Επίδομα τέκνων ΟΓΑ: Στον λογαριασμό των δικαιούχων αναμένεται να πιστωθεί σήμερα η β’ δόση του Οικογενειακού επιδόματος Α21 του ΟΓΑ (www.oga.gr) όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες το tilegrafima.gr.

Περισσότερα »

Επίδομα τέκνων ΟΓΑ: Πότε θα εισπράξουν τα 200 ευρώ οι δικαιούχοι

Επίδομα τέκνων ΟΓΑ: Στον λογαριασμό των δικαιούχων αναμένεται να πιστωθεί άμεσα η β’ δόση του Οικογενειακού επιδόματος Α21 του ΟΓΑ (www.oga.gr). Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ημερομηνίες αλλά και για τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν.

Περισσότερα »

Επίδομα τέκνων- Πληρωμή β´ δόσης: Πόσοι θα εισπράξουν το οικογενειακό επίδομα

ΟΓΑ-Α21: Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος Α21 του ΟΓΑ (www.oga.gr) το οποίο, όπως έγινε γνωστό, θα ξεκινήσει να πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από τις 20 Ιουλίου 2017.

Περισσότερα »

ΟΓΑ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ Β ΔΟΣΗ 2017-Στις 20 Ιουλίου η έναρξη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΟΓΑ- Α21 Πληρωμή β´ δόσης- ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ 2017: Από τις 20 Ιουλίου 2017 θα ξεκινήσει η πίστωση στον λογαριασμό των δικαιούχων της  β’ δόσης του Οικογενειακού Επιδόματος του ΟΓΑ-Α21, αφού άναψε το πράσινο φως από το Υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα »