Αρχική - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές ως το τέλος του 2017

ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) περιμένουν ως το τέλος του έτους χιλιάδες παραγωγοί. Στον Οργανισμό υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα για την ομαλή εκτέλεση του χρονοδιαγράμματος πληρωμής των ενισχύσεων του 2017, εντός του τρέχοντος έτους, καθώς σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, στοχεύει στην πληρωμή των δικαιούχων πριν την περίοδο των εορτών.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές ως το τέλος του έτους – Τελευταίες ειδήσεις τώρα

ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Xιλιάδες παραγωγοί, περιμένουν πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) μέχρι το τέλος του 2017. Στον Οργανισμό υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα για την ομαλή εκτέλεση του χρονοδιαγράμματος πληρωμής των ενισχύσεων του 2017, εντός του τρέχοντος έτους, καθώς σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, στοχεύει στην πληρωμή των δικαιούχων πριν την περίοδο των εορτών.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠE: Οι πληρωμές που θα γίνουν ως το τέλος του 2017

ΟΠΕΚΕΠΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Καλά Χριστούγεννα» αναμένεται να κάνουν φέτος χιλιάδες παραγωγοί, στους οποίους πρόκειται να καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) το συνολικό ποσό των 1,2 δισ. ευρώ περίπου. Στον Οργανισμό υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα για την ομαλή εκτέλεση του χρονοδιαγράμματος πληρωμής των ενισχύσεων του 2017, εντός του τρέχοντος έτους, καθώς σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, στοχεύει στην πληρωμή των δικαιούχων πριν την ...

Περισσότερα »

Βιολογικά: Ο προϋπολογισμός φέτος- Τελευταίες ειδήσεις τώρα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Κοινό σημείο αναφοράς επιχειρεί να βρει με τους βιοκαλλιεργητές της χώρας το ΥΠΑΑΤ, εν όψει της νέας προκήρυξης του Μέτρου 11 του ΠΑΑ, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για λάθη και παραλείψεις που προέκυψαν μετά την πρώτη προκήρυξη. Μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός, Γιάννης Τσιρώνης, να υποδέχτηκε με τις καλύτερες προθέσεις την περασμένη Δευτέρα εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών, αλλά μεγάλο «αγκάθι» παραμένει ...

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ- OPEKEPE: Τελευταίες πληρωμές

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές 2017: Πληρωμές ποσού άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ έκανε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) για μια σειρά προγραμμάτων. Για το λόγο αυτό εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση ώστε να ενημερωθούν οι αγρότες για το που κατευθύνθηκαν τα ποσά αυτά.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή για βιολογικά και ενισχύσεις (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές 2017: Πληρωμές περίπου 1,8 εκατομμυρίων ευρώ σε αγρότες έκανε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) για μια σειρά προγραμμάτων. Για το λόγο αυτό εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση ώστε να ενημερωθούν οι αγρότες για το που κατευθύνθηκαν τα ποσά αυτά.

Περισσότερα »