Αρχική - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές αγροτών για ενισχύσεις, προγράμματα και αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

Αγροτικές αποζημιώσεις Ειδήσεις:Αγρότες και κτηνοτρόφοι περιμένουν με αγωνία τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ ώστε να καταγράψουν τις ζημίες που άφησε πίσω του η κακοκαιρία.

Περισσότερα »

Επιστροφή πετρελαίου στους αγρότες μέσα στον Ιανουάριο

Αγρότες Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιανουάριο ξεκινάει η επιστροφή πετρελαίου στους παραγωγούς, εξοφλώντας οφειλές από το 2013 και το 2014. Επίσης, πρόσθεσε ότι «πιστευτούμε να εξοφληθεί φέτος και το 2015, διότι αυτά είναι πολύ σημαντικά χρήματα για τους παραγωγούς που τους τα οφείλουμε».

Περισσότερα »

ΕΛΓΑ-Αποζημιώσεις: Δηλώστε τώρα τις ζημιές από τον παγετό

Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ Οι πρόσφατες χιονοπτώσεις και οι ισχυροί παγετοί που επικράτησαν σε πολλές περιοχές της χώρας προξένησαν, εκτός των άλλων, και πολλά προβλήματα στον πρωτογενή τομέα.

Περισσότερα »

ΕΛΓΑ: Δείτε τι θα γίνει με τις αποζημιώσεις για τον χιονιά

Αγρότες χιονιάς Ειδήσεις: Μεγάλες είναι οι ζημίες που υπέστη ο αγροτικό κόσμος εξαιτίας της παγωνιάς και του χιονιά των προηγούμεων ημερών και οι επαγγελματίες αγρότες φοβούνται για τις αποζημιώσεις.

Περισσότερα »

Αγρότες – κακοκαιρία: Mπλόκα σε όλη την Ελλάδα από τις 23 Ιανουαρίου

Αγροτικά νέα  Μπλόκα σε όλη την Ελλάδα από τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου προαναγγέλει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Οι αγρότες βάζουν στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεών τους την αποζημίωση των πληγέντων από την κακοκαιρία, σημειώνοντας ότι οι καταστροφές είναι τεράστιες, ενώ εκτός από το φυτικό κεφάλαιο έχουν πληγεί τόσο η κτηνοτροφία, όσο και η μελισσοκομία.

Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: 450 εκ ευρώ στην Κρήτη για ενισχύσεις και επιδοτήσεις

ΟΠΕΠΕΚΕ: Αναλυτικά τα ποσά που πιστώθηκαν σε γεωργούς και κτηνοτρόφους, ανά κατηγορία και ανά νομό Μπορεί τα πράγματα για τον πρωτογενή τομέα στην Κρήτη να μην είναι ιδανικά, σύμφωνα πάντως με τα επίσημα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ που παρουσιάζει το Cretalive, δεν ήταν λίγα τα ποσά που μπήκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων το 2016.

Περισσότερα »