Αρχική - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αθλητική δίαιτα: Γράμμωση – Προγράμματα διατροφής

Γυμνάζεσαι πολύ αλλά δεν ξέρεις ποιά ακριβώς διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις την απαραίτητη γράμμωση στην κοιλιά σου. Ακολούθησε την αθλητική δίαιτα και κέρδισε σε γράμμωση και ενέργεια.

Περισσότερα »

Καρπούζι: Τα οφέλη στην υγεία

Το καρπούζι αποτελεί το κατεξοχήν φρούτο του καλοκαιριού και είναι αγαπημένο μικρών και μεγάλων. Αυτό που το καθιστά ξεχωριστό, εκτός από την ωραία γεύση του, είναι και τα οφέλη που έχει για τον οργανισμό.

Περισσότερα »

Πρωινό: Κι όμως, παχαίνει… Τι πρέπει να προσέξετε

Μπορεί όλοι οι ειδικοί να συμφωνούν ότι το πρωινό ενός ανθρώπου είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να οδηγήσει σε πρόσληψη βάρους σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες.

Περισσότερα »

Διατροφή και… καύσωνας

Οι υψηλές θερμοκρασίες, μας ταλαιπωρούν σχεδόν καθημερινά το καλοκαίρι και ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε για να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα είναι η διατροφή μας.

Περισσότερα »

Διατροφή για γράμμωση – Κοιλιακούς: Πρόγραμμα και γεύματα

Προσπαθείς εντατικά να αποκτήσεις κοιλιακούς και επίπεδη κοιλιά, αλλά όσο κι αν γυμνάζεσαι δεν τα καταφέρνεις; Έχε στο νου σου, πως η γυμναστική και μόνο δεν αρκεί, αν δεν φροντίσεις να ακολουθήσεις και τις ανάλογες διατροφικές συμβουλές.

Περισσότερα »

Δίαιτα Νάσα: Χάστε κιλά σε 15 ημέρες

Η δίαιτα της NASA είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας εξπρές διατροφές που επιστρατεύουμε κάθε φορά που θέλουμε γρήγορα κι εγγυημένα να πέσουμε ένα νούμερο στα ρούχα μας και να μπούμε πάλι σε εκείνο το ακριβό φόρεμα που είχαμε ακριβοπληρώσει.

Περισσότερα »