Αρχική - ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι

Ευρωκοινοβούλιο Ισχυρή προσωπικότητα. Πολύγλωσσος. Γνώστης της πολιτικής και κυρίως της μικροπολιτικής των Βρυξελλών και άνθρωπος που κατέχει την τέχνη του να μιλάει πολύ, χωρίς να λέει τίποτα. Αυτά είναι με λίγα λόγια τα -σημαντικά- προσόντα του νέου προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, του πρώτου Ιταλού που αναλαμβάνει την προεδρία του Σώματος από το 1979.

Περισσότερα »

Σερβία Επιστράτευση: Σήμερα μπήκαν κι οι Ρώσοι και απειλούν τους Αλβανούς

Επιστράτευση Των Γ.Μοτσάκου και Β.Καπούλα Παρέμβαση Ρωσίας είχαμε πριν λίγο με αυστηρή πολεμική προειδοποίηση προς τους Αλβανούς να αποχωρήσουν από το Β.Κοσσυφοπέδιο αλλιώς θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση καθώς η Ρωσία μπορεί να δράσει ως «ειρηνευτική δύναμη» στο Κοσσυφοπέδιο.

Περισσότερα »

Κυπριακό: Στην Ελβετία οι τεχνοκράτες

Κυπριακό  Αναχωρεί σήμερα για το Μοντ Πελεράν της Ελβετίας η αντιπροσωπεία της ελληνοκυπριακής πλευράς που θα συμμετάσχει στις συναντήσεις των εμπειρογνωμόνων για τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων για το Κυπριακό, που ξεκινούν αύριο, με βάση την απόφαση που λήφθηκε από τη Διάσκεψη για την Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη στις 12 Ιανουαρίου.

Περισσότερα »

Τουρκία τώρα: Ο τρομοκράτης ομολόγησε την επίθεση στο Ρέινα

Toυρκία τώρα  Τον Ιανούαριο του 2016 είχε μπει στην Τουρκία σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης ο Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο άνδρας που πραγματοποίησε την αιματηρή επίθεσή στο κλαμπ Ρέινα.

Περισσότερα »

Καζακστάν: Στις 23 Ιανουαρίου οι συνομιλίες για το Συριακό

Συρία: Στις 23-1 οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις εγγυήτριες δυνάμεις Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Καζακστάν προκειμένου να φιλοξενήσει τις συνομιλίες για τη Συρία στην Αστάνα στις 23 Ιανουαρίου, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον υπουργό των Εξωτερικών της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας Καϊράτ Αμπντρακχμάνοφ.

Περισσότερα »