Αρχική - ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία-Ελλάδα: Οι Τούρκοι επιστράτευσαν ακόμα και Έλληνες καρκινοπαθείς!

Τουρκία Ελλάδα Τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο σύστημα Υγείας της χώρας μας εκμεταλλεύονται οι τουρκικές εφημερίδες οι οποίες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τους Έλληνες καρκινοπαθείς για την προπαγάνδα τους.

Περισσότερα »

Τουρκία τώρα: Ο Ερντογάν κυνηγάει τους «γκιουλενιστές» και στη Γερμανία

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) έστειλαν στην γερμανική υπηρεσία κατασκοπείας (BND) αναλυτικό κατάλογο με τα ονόματα και τα πλήρη στοιχεία υποστηρικτών του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν που η Άγκυρα κατηγορεί ως τον ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.

Περισσότερα »

Τουρκία ώρα: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις τώρα

Ελλάδα Τουρκία Σε συνέντευξή του στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στην ακροδεξιά εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος», ο Δημήτρης Κιτσίκης είχε μιλήσει για επικείμενο διαμελισμό της Τουρκίας και στη συνέχεια δημιουργία Ελληνοτουρκικής Ομοσπονδίας με το δυτικό – αλεβίτικο κομμάτι της χώρας.

Περισσότερα »

Αλλαγή ώρας: Μεγάλο μπέρδεμα στα κατεχόμενα

Θερινή ώρα Η αλλαγή της ώρας, που σημαίνει ότι πλέον η ώρα θα είναι ενιαία σε ολόκληρη την Κύπρο, έχει προκαλέσει νέα προβλήματα στα κατεχόμενα, αφού ελέω τεχνολογίας, η αυτοματοποιημένη ρύθμιση σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο, πήρε το χρόνο μια ώρα πιο μπροστά.

Περισσότερα »

Τουρκία τώρα: Ο Ερντογάν απειλεί την Ελβετία

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Κυριακή τον πρέσβη της Ελβετίας στην Άγκυρα, Βάλτερ Χάφνερ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για διαδήλωση κατά του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Περισσότερα »

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης: Ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ Μετά την απαράδεκτη κι αδιανόητη αμφισβήτητηση ελληνικών νησιών από τον πρώην Γ.Γραμματέα του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ουμίτ Γιαλίμ και τη Συνθήκη της Λωζάνης, αναφέρεται στη δημιουργία πολιτοφυλακών στα νησιά και την παρουσία του υπουργού Πάνου Καμμένου και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη.

Περισσότερα »