Αρχική - ΔΙΕΘΝΗ

ΔΙΕΘΝΗ

Μοσούλη: Στη μάχη και ο ιρακινός στρατός – Τελευταίες ειδήσεις τώρα

Συρία τώρα Οι ιρακινές δυνάμεις ανακατέλαβαν δύο τοποθεσίες νότια της Μοσούλης στο πλαίσιο των επιχειρήσεων που εξαπέλυσαν σήμερα για να ανακτήσουν το δυτικό τμήμα της πόλης το οποίο βρίσκεται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε ένας διοικητής.

Περισσότερα »

Ουκρανία: Η Ρωσία ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός

Ουκρανία Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ γνωστοποίησε σήμερα μετά τη συνάντηση που είχε με τους ομολόγους του της Ουκρανίας, Πάβλο Κλίμκιν, της Γαλλίας, Ζαν Μαρκ Ερό και της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, στο Μόναχο ότι επιτεύχθηκε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ των φιλορώσων ανταρτών και του ουκρανικού στρατού, η οποία θα εφαρμοστεί την 20η Φεβρουαρίου.

Περισσότερα »

Μαμούθ: Επιστρέφουν σύντομα στον πλανήτη

Γη Στο πρώτο βήμα για τη «νεκρανάσταση» του μαμούθ, μετά από χιλιάδες χρόνια που έχει εξαφανισθεί από προσώπου Γης, προχωρούν γενετιστές στις ΗΠΑ, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι σε δύο περίπου χρόνια θα δημιουργηθεί το πρώτο υβρίδιο μαμούθ-ελέφαντα.

Περισσότερα »

Τουρκία τώρα: Προβλήματα στα πανεπιστήμια από τις απελάσεις καθηγητών

Τουρκία νέα Μεγάλο πλήγμα στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση της Τουρκίας δημιούργησαν οι απελάσεις καθηγητών που διέταξε η κυβέρνηση Ερντογάν. Τουλάχιστον 66 μαθήματα μένουν χωρίς καθηγητές στην Τουρκία.

Περισσότερα »