Αρχική - Είπαν στο Τηλεγράφημα…

Είπαν στο Τηλεγράφημα…

Επιδημία ιλαράς στην Ελλάδα

Επιδημία ιλαράς:Τον τελευταίο χρόνο υπήρχε και υπάρχει Ιδιαίτερη ανησυχία στην Ευρώπη καθώς από τις αρχές του 2016, καταγράφηκε αύξηση των επιδημικών κρουσμάτων της ιλαράς σε αρκετές χώρες από την Γάλλια μέχρι την Ουκρανία, λόγω ανεπαρκούς εμβολιασμού, όπως προειδοποίησε στα τέλη του περασμένου Μάρτιου ο ΠΟΥ ( Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) σε ανακοίνωση του. Στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί από τις αρχές του ...

Περισσότερα »

Νίκος Αναδιώτης στο tilegrafima.gr: «Τι ισχύει για τη συμμετοχή μου στο Nomads»

Νίκος Αναδιώτης: Πρεμιέρα κάνει σε λίγες μέρες το καινούργιο reality επιβίωσης Nomads, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει το βαρύ τηλεοπτικό χαρτί του ΑΝΤ1 που θα φτάσει και, γιατί όχι, θα ξεπεράσει την περσινή επιτυχία του Survivor.

Περισσότερα »

Η ιλαρά μας απειλεί από τους γείτονες ;

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει Ιδιαίτερη ανησυχία στην Ευρώπη καθώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των επιδημικών κρουσμάτων της ιλαράς σε αρκετές χώρες από την Γάλλια μέχρι την Ουκρανία, λόγω ανεπαρκούς εμβολιασμού, όπως προειδοποίησε στα τέλη Μάρτιου ο ΠΟΥ ( Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) σε ανακοίνωση του.

Περισσότερα »

Νίκος Απέργης στο tilegrafima.gr: Γιατί δεν θα πήγαινα στο survivor

Νίκος Απέργης Ο Νίκος Απέργης μιλάει αποκλειστικά στο tilegrafima.gr και σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη σχολιάζει το Survivor αλλά και τα τρία μουσικά talent show που έκαναν την εμφάνισή τους τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Περισσότερα »

Επιτρέπεται τα παιδιά να νηστεύουν;

Νηστεία και παιδιά Της Αννας Παρδάλη- Παιδιάτρου Πολλοί γονείς που συνηθίζουν να νηστεύουν αναρωτιούνται αν μπορούν τα παιδιά τους να τους ακολουθούσουν και αν αυτή η συνήθεια προκαλεί κάποιο πρόβλημα στην υγεία τους. Η νηστεία διαρκεί συνήθως αρκετές εβδομάδες και απαγορεύει το κρέας, το αυγό , το ψάρι, το γάλα που είναι πολύ βασικές τροφές στο καθημερινό διαιτολόγιο του παιδιού.

Περισσότερα »

Ο Μ. Χριστοδουλίδης στο Τηλεγράφημα: Τι λέει για τις οικονομικές εξελίξεις

Μιχαήλ Χριστοδουλίδης – Εκπρόσωπος Τύπου Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών 1. Ποια είναι η άποψη σας για το νόμισμα, δηλαδή ευρώ ή δραχμή?

Περισσότερα »