Αρχική - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΔΕΘ 2017: Οι Ένοπλες Δυνάμεις στην 82η έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΕΘ: Όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετάσχουν, για δεύτερο συνεχόμενο έτος, με εκθεσιακό χώρο (περίπτερο) στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα »

ΣΜΥΝ: Κατάταξης επιτυχόντων – Αναλυτικές οδηγίες

ΝΑΥΤΙΚΟ: Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) ανακοίνωσε ότι στις 6 Σεπτεμβρίου 2017 οι επιτυχόντες των πανελληνίων πρέπει να παρουσιασθούν στην έδρα της Σχολής για την κατάταξη τους.

Περισσότερα »

Τουρκικές παραβιάσεις σήμερα: 17 προκλήσεις στο Αιγαίο

Τουρκικές προκλήσεις: Για άλλη μια μέρα έντονη ήταν η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, καθώς σημειώθηκαν 17 παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο από δύο οπλισμένα τουρκικά μαχητικά F-16.

Περισσότερα »

Τουρκία τώρα: Προκλητικές Navtex στο Αιγαίο

Τουρκία: Στα δύο επιχειρεί να «κόψει» η Άγκυρα το Αιγαίο όλο τον Αύγουστο. Δεσμεύοντας σχεδόν όλα τα διεθνή ύδατα από το βόρειο Αιγαίο μεταξύ Λήμνου, Θάσου και Σαμοθράκης στο κεντρικό δυτικά της Χίου και ανατολικά της Σκύρου και στα νότια σχεδόν όλη την περιοχή νότια της Ικαρίας και δυτικά της Πάτμου, επαναφέροντας σε ισχύ, navtex περασμένων ετών και υπενθυμίζοντας ορισμένες ...

Περισσότερα »

Μισθολόγιο στρατιωτικών: Αυξήσεις αποδοχών για παραμεθόριες περιοχές

Γράφει ο Λγος (Ο) ε.α. Ηλίας Νατσιούλας – Επίτιμος πρόεδρος και Οικονομικός σύμβουλος της ΕΣΠΕΘ Η εγκύκλιος του Υ.Ο έχει και μερικά θετικά. Όσα ποσά δόθηκαν με μορφή ΗΕΕ, 105 ευρώ το μήνα από Ιαν έως και Μάιο δεν θα επιστραφούν λόγω του ότι από 1-1-2017 θα δίνεται μέσα στην μισθοδοσία το επίδομα παραμεθορίου 100€.

Περισσότερα »

Τουρκικές προκλήσεις ακόμη και σήμερα, την ημέρα του μεγάλου σεισμού

Τουρκία τώρα: Ούτε σήμερα που η Ελλάδα δοκιμάζεται από το μεγάλο σεισμό στην Κω, δε σταματούν οι Τούρκοι τις προκλήσεις και τις παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο, δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο.

Περισσότερα »