Αρχική - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στρατιωτικοί- Προσωπική διαφορά: Δείτε που είναι μεγαλύτερη

Του Ηλία Νατσιούλα*: Θα έχουν μεγαλύτερη προσωπική διαφορά τα στελέχη που υπηρετούν στην παραμεθόριο; Θα αργήσουν περισσότερο να την εξαλείψουν σε σχέση με ομοιόβαθμο συνάδελφο, με ίδια χρόνια υπηρεσίας και με ίδια οικογενειακή κατάσταση που υπηρετεί στην υπόλοιπη χώρα;

Περισσότερα »

Καμμένος για Τουρκία: «Και οι πιο βάρβαροι λαοί σέβονται, αυτοί όμως όχι»

Για 11η χρονιά ο δήμος Καρπάθου διοργανώνει εκδηλώσεις τιμής στη μνήμη του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 23 Μαΐου του 2006 κατά τη διάρκεια αερομαχίας ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.

Περισσότερα »

Μισθολόγιο στρατιωτικών: Αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Ενοπλες Δυνάμεις: Σε τροποποιήσεις προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στο κείμενο του νομοσχεδίου που αφορά το νέο ειδικό μισθολόγιο για τα Σώματα Ασφαλείας και τους ένστολους γενικότερα, μετά από συνάντηση που είχε εκπροσώπους των σωματείων τους.

Περισσότερα »

Ειδικά μισθολόγια: Το πτητικό χάνεται – Δείτε ποιους αφορά

Ενοπλες Δυνάμεις: Mε το νέο μνημόνιο προβλέπονται περικοπές και στα επιδόματα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας μεταξύ άλλων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς οι περικοπές αφορούν επιδόματα και αμοιβές 180.000 Δημοσίων Λειτουργών (δικαστικών, του ΝΣΚ, καθηγητών ΑΕΙ-ΤΕΙ, Ιατρών ΕΣΥ, Ανωτάτων Κληρικών, κλπ), αλλά και Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.

Περισσότερα »

Ενοπλες Δυνάμεις: Διαβεβαιώσεις Βίτσα για τα μισθολογικά των στρατιωτικών

Δεν μειώνονται ούτε κατά ένα σεντ οι μισθοί των στελεχών που υπηρετούν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, αντίθετα θα υπάρξουν αυξήσεις για τους ανώτερους βαθμούς και η νέα ρύθμιση για τα ειδικά μισθολόγια θα αφορά αυτούς που θα βγουν από τη Σχολή Ευελπίδων μετά από 4 χρόνια.

Περισσότερα »

Επίδομα ενοικίου στους στρατιωτικούς: Όλες οι τελευταίες ειδήσεις τώρα

Του Στέφανου Κουκουράβα: Με βάση πρόσφατα δημοσιεύματα, φέρεται ότι μελετάται από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα από το Υπουργείο Εργασίας η χορήγηση επιδόματος ενοικίου, στο πλαίσιο μελλοντικών μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα.

Περισσότερα »

ΓΕΣ: Δ’ ΕΣΣΟ- Ξεκινούν οι μεταθέσεις

Ενοπλες Δυνάμεις: Με την Δ’ Εκπαιδευτική Σειρά Στρατεύσιμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) ξεκινά μαζί με τη νέα διαδικασία μεταθέσεων οπλιτών – με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια- και η πιλοτική λειτουργία δύο επιπλέον σημείων κατάταξης.

Περισσότερα »

Πτώση ελικοπτέρου: Τιμούν τους επιβαίνοντες του μοιραίου Χιούι

Επεσε ελικόπτερο: Τιμητική προαγωγή στους στρατιωτικούς που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, απένειμε με απόφασή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Περισσότερα »