Αρχική - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τουρκικές προκλήσεις ακόμη και σήμερα, την ημέρα του μεγάλου σεισμού

Τουρκία τώρα: Ούτε σήμερα που η Ελλάδα δοκιμάζεται από το μεγάλο σεισμό στην Κω, δε σταματούν οι Τούρκοι τις προκλήσεις και τις παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο, δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο.

Περισσότερα »

Εντυπωσιακή διάσωση στην Κεφαλονιά από το Π.Ν. (ΒΙΝΤΕΟ)

Eλικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), στο οποίο επέβαινε και διασώστης από τη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ), απεγκλώβισε δύο άτομα (έναν Πολωνό ορειβάτη και έναν Έλληνα διασώστη), από δύσβατη κρημνώδη πλαγιά στην Άσσο ν. Κεφαλονιάς απογευματινές ώρες της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017 σύμφωνα με το ΓΕΝ.

Περισσότερα »

«Αστραψε και βρόντηξε» ο Στρατηγός Γράψας εναντίον των πολιτικών και της Γερμανίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηνύματα προς τους Έλληνες πολιτικούς αλλά και την Γερμανία έστειλε από την Φθιώτιδα ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Γράψας.

Περισσότερα »

Ειδικό Μισθολόγιο Στρατιωτικών: Κόπηκε το Επίδομα Επικινδυνότητας

Ενοπλες Δυνάμεις: Τους λόγους για τους οποίους κόπηκε το επίδομα επικινδυνότητας σε συγκεκριμένες κατηγορίες, ζητά να μάθει με ερώτησή του στον Υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο βουλευτής Λευκάδας της ΝΔ Αθανάσιος Ι. Καββαδάς.

Περισσότερα »

Η Τουρκία μπλοκάρει έξοδο ελληνικού ερευνητικοί σκάφους στο Αιγαίο

Φαίνεται ότι η χθεσινή ανάπαυλα σε ότι αφορά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο (λόγω της επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού στη Θράκη) είχε μικρή διάρκεια. Σήμερα η τουρκική Αεροπορία επανήλθε δριμύτερη πάνω από το Αιγαίο, προκαλώντας σειρά παραβιάσεων με υπερπτήσεις σε ελληνικές νησίδες ενώ πραγματοποιήθηκαν και 2 εμπλοκές.

Περισσότερα »

Προσλήψεις Στρατός: 348 θέσεις ΟΒΑ

Θέσεις εργασίας: Καταληκτική ημερομηνία ανακατάταξης εκατόν πενήντα επτά (157) ΟΒΑ (Οπλίτες βραχείας ανακατατάξεως) Ειδικών ∆υνάμεων και εκατόν ενενήντα ένα (191) ΟΒΑ στα λοιπά Όπλα και Σώματα στο Στρατό Ξηράς, για βραχεία περίοδο δύο (2) ετών µε δυνατότητα παρατάσεως ενός (1) έτους καθορίσθηκε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 20η Ιουνίου 2017.

Περισσότερα »