Αρχική - ΕΞΟΔΟΣ

ΕΞΟΔΟΣ

Μπαρ Αθήνα – Καλοκαίρι: Δείτε τα μαγαζιά της παραλιακής

Οι νύχτες της Αθήνας γίνονται al fresco – Τα μαγαζιά της παραλιακής μπορούν να περιμένουν: με εντυπωσιακά roof bars, ανθισμένους κήπους, πολύχρωμες αυλές και ζωηρούς, overcrowded πεζόδρομους, το κέντρο της πόλης έχει ακόμη πολλά να δώσει στη νυχτερινή σου διασκέδαση.

Περισσότερα »

Spiderman: Οι νέες ταινίες έκπληξη

Εξοδος: Η βραβευμένη στις Κάννες «Αποπλάνηση» της Σοφίας Κόπολα, συναντάει ένα αργεντίνικο γουέστερν με πολιτική χροιά. Ποικιλία στις πρεμιέρες τις εβδομάδας με την επιστροφή του Spiderman και δυο επαναπροβολές.

Περισσότερα »

Φαγητό στην Αθήνα το καλοκαίρι

Τα πάντα γύρω μας φωνάζουν καλοκαίρι: έχει φως μέχρι τις οκτώ – εννιά το βράδυ, το τζιν τζάκετ περιττεύει και το δένεις στη μέση σου, ιδρώνεις πανεύκολα και παραγγέλνεις καφέ φρέντο. Συζητάμε ήδη για τα χιτ του καλοκαιριού, για το πόσο ωραία ρίμα κάνει το «θέρος» με το «έρως» και το μόνο πράγμα που μένει για να συνεχιστούν οι αμπελοφιλοσοφίες ...

Περισσότερα »

Τα πιο ωραία στέκια για καφέ μετά το μπάνιο στην Αττική

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και οι εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου στις παραλίες είναι στο φόρτε τους. Από εδώ και στο εξής, τα καφέ γύρω από τις παραλίες της Αττικής γίνονται τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά στέκια συμπληρώνοντας το ιδανικό σκηνικό απόδρασης από την πόλη.

Περισσότερα »