Αρχική - ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ

Αδυνάτισμα: Ποιες ώρες μπορείτε να τρώτε για να χάσετε βάρος

Αδυνάτισμα Στις αναρίθμητες έρευνες που έχουν γίνει για την απώλεια βάρους, έρχεται να προστεθεί άλλη μία που υποδεικνύει ποιες είναι οι ώρες που επιτρέπεται να φάμε αν θέλουμε να αδυνατίσουμε.

Περισσότερα »

Γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας;

Ασπρα μαλλιά Ποιοί κινδυνεύουμε να αποκτήσουμε λευκές τρίχες από μικρή ηλικία και αυτό να επιδεινωθεί με γρήγορους ρυθμούς; O αμερικανός δερματολόγος Howard Sobel μάς λύνει τις απορίες, βοηθώντας μας να ξεχωρίσουμε τα πραγματικά ανησυχητικά σημάδια από τα … υποτιθέμενα ανησυχητικά.

Περισσότερα »

Ποιο είναι το φυσικό αντιγηραντικό που κάνει το δέρμα να δείχνει 20 χρόνια νεώτερο

Συμβουλές ομορφιάς Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα αλλάζει, εμφανίζει ρυτίδες, χάνει την ελαστικότητά του και εμφανίζει σημάδια που οφείλονται στις μεταβολές των στιβάδων του.

Περισσότερα »

Κι όμως! Οι αισιόδοξες γυναίκες ζουν περισσότερο

Σύμφωνα με μελέτη Οι γυναίκες που βλέπουν τα πράγματα με θετικό και αισιόδοξο τρόπο, έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να ζήσουν περισσότερα χρόνια, σε σχέση με τις απαισιόδοξες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι αισιόδοξες είναι λιγότερο πιθανό να πεθάνουν πρόωρα από λοίμωξη, καρδιά, εγκεφαλικό, καρκίνο κ.α.

Περισσότερα »

Γυναίκα και ομορφιά : Τα 3 προϊόντα που πρέπει να έχεις πάντα στο ψυγείο

Δείτε τα προϊόντα… Τα προϊόντα γυναικείας ομορφιάς είναι συχνά ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και γι’ αυτό το λόγο παρακάτω είναι τρία προϊόντα που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στο ψυγείο σας όλο τον χρόνο!

Περισσότερα »

AMAs 2016: Για ονειρεμένα Χριστούγεννα …- Μοναδικό στυλ

AMAs 2016 Αποδεικνύοντας πως ο τίτλος του It Girl δεν της έχει χαριστεί καθόλου τυχαία, η GigI Hadid κατάφερε για άλλη μία φορά να κλέψει τις εντυπώσεις στα American Music Awards τόσο με τις ενδυματολογικές όσο και με τις beauty επιλογές της.

Περισσότερα »