Αρχική - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνες μετανάστες: Που πήγαν τα χρόνια της κρίσης (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Μετανάστες Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, πάνω από 350.000 Έλληνες πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους κατά τη διάρκεια της 7χρονης (πλέον) οικονομικής ύφεσης.

Περισσότερα »

Ηλεία: Καταγελία σε σχολείο για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών

Σχολείο Υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος μαθητριών από τον καθηγητή τους διερευνούν με διακριτικότητα και τη δέουσα προσοχή στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία αυτές τις ημέρες.

Περισσότερα »

Ελληνες στο σούπερ μάρκετ: Τι έδειξε έρευνα για τις συνήθειές μας

Σούπερ μάρκετ Τον τρόπο που ψωνίζουν οι έλληνες καταναλωτές στα σούπερ-μάρκετ αποκαλύπτει νέα έρευνα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) με δείγμα 2.000 ατόμων από όλη τη χώρα.

Περισσότερα »

Τζανέτος Αντύπας: Πέθανε ο πρόεδρος της PRAKSIS

Τζανέτος Αντύπας Ειδήσεις: Έφυγε χτες από τη ζωή ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS, Τζανέτος Αντύπας, ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Περισσότερα »

Συντάξεις 2017: Ερχονται αυξήσεις στις συντάξεις του Δημοσίου

Συνταξιούχοι Αντισυνταγματική έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο την επιβολή Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα 250.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου να δουν αύξηση στις συντάξεις τους από τον επόμενο μήνα, που θα κυμαίνεται από 40 έως 155 ευρώ το μήνα (για υψηλές συντάξεις άνω των 2000 ευρώ).

Περισσότερα »

Φρόσω Κυριακού: Το DNA στη θέση του οδηγού και η διάψευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Παντελής Παντελίδης Η Φρόσω Κυριάκου από τις 18 Φεβρουαρίου 2016, όπου και σημειώθηκε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, έχει αποφύγει να τοποθετηθεί για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Περισσότερα »

Παντελής Παντελίδης- Μνημόσυνο: Η γιαγιά συγκλονίζει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μνημόσυνο Μετά τον αναπάντεχο χαμό του Παντελή Παντελίδη, τίποτα δεν είναι ίδιο για την οικογένειά του. Στο ετήσιο μνημόσυνο του τραγουδιστή, τραγική φιγούρα η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου.

Περισσότερα »