Αρχική - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κύπριος φοιτητής που του κατέστρεψαν τη ζωή…

Ο Αυγουστίνος Δημητρίου είναι από την Πάφο και φοιτούσε σε ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη στο τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στις 17 Νοεμβρίου του 2006, ο 24χρονος φοιτητής έκανε βόλτα στην περιοχή της πλατείας Συντριβανίου μαζί με έναν φίλο του.

Περισσότερα »

Μπλε Φάλαινα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Μπλε Φάλαινα: Εντολή στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και στους Εισαγγελείς Ανηλίκων της χώρας να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την έγκυρη πρόληψη περιστατικών από το εισαγόμενο στη χώρα μας παιχνίδι αυτοκτονίας «μπλε φάλαινα», έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Περισσότερα »

Μπλε Φάλαινα: Χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και εκπαιδευτικούς

Μπλε Φάλαινα: Σε εγρήγορση είναι γονείς, εκπαιδευτικοί και αρχές με αφορμή την εμφάνιση του διαδικτυακού παχνιδιού «Μπλε Φάλαινα» και στην Ελλάδα όπου φαίνεται πως έχουν προκύψει τα πρώτα κρούσματα.

Περισσότερα »

Πύργος: Άφησαν ελεύθερο τον τσιγγάνο που αυνανιζόταν έξω από σχολείο

Πύργος: Έκπληξη προκαλεί η δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία ο 31χρονος τσιγγάνος ο οποίος συνελήφθη να αυνανίζεται έξω από το 1ο Γυμνάσιο Πύργου αφέθηκε ελεύθερος παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 17 μηνών.

Περισσότερα »

Μπλε Φάλαινα: Νέο κρούσμα με 14χρονη στην Τούμπα

Μπλε Φάλαινα: Μετά από την 15χρονη μαθήτρια από την Κατερίνη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ελαφρά τραυματισμένη, η οποία είχε πάρει οδηγίες μέσω Facebook από κάποιον που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε ένα ακόμα κρούσμα αυτού του θανάσινου παιχνιδιού.

Περισσότερα »