Αρχική - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος: Να υποδεχτούμε τα προσφυγόπουλα

Πρόσφυγες  «Στα σχολεία μας και στα σπίτια μας δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό και ξενοφοβία. Απομονώνουμε κάθε τέτοια φωνή που θα ακουστεί. Θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας με τις αξίες της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της αγάπης προς τον άνθρωπο». Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος, με την οποία καταγγέλλει την ...

Περισσότερα »

Ρούπα: Σε… ίντερνετ καφέ το στρατηγείο του συνεργού της

Πόλα Ρούπα  Ένα ίντερνετ καφέ στην οδό Κοραή στη Ν. Σμύρνη ήταν το «στρατηγείο» του 37χρονου Γ.Χ., του ποινικού συνεργάτη της Πόλας Ρούπα. Ο συγκεκριμένος χώρος και οι διαδικτυακές επικοινωνίες του αναμένεται να αναδείξουν πρόσωπα που ενδεχομένως σχετίζονται με τις ποινικο-τρομοκρατικές δραστηριότητές του.

Περισσότερα »

Δημήτρης Κατσιμάνης: Του έκανε έξωση η αδερφή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Κατσιμάνης Ειδήσεις: Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Κατσιμάνης, βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να διηγηθεί την ιστορία του. Ο ηθοποιός πριν από ενάμιση χρόνο βρέθηκε έμεινε άστεγος, καθώς τον έβγαλε από το πατρικό του σπίτι η ίδια του η αδερφή.

Περισσότερα »

Υπόθεση Παντελίδη: Διασώστης του ΕΚΑΒ ρίχνει φως στο ποιος οδηγούσε

Παντελίδης  Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ που βρέθηκε πρώτος απ’ όλους στο σημείο του μοιραίου τροχαίου με θύμα τον Παντελή Παντελίδη και φωτίζει πολλά από τα θολά σημεία του τροχαίου που έχουν γίνει αντικείμενο πολέμου στα σόσιαλ μίντια ανάμεσα κυρίως στη Μίνα Αρναούτη και την οικογένεια του τραγουδιστή.

Περισσότερα »