Αρχική - ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κώστας Δόξας: Δείτε το βίντεοκλιπ του νέου του τραγουδιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κώστας Δόξας: Ένας διαφορετικός Κώστας Δόξας έρχεται να γίνει η ευχάριστη έκπληξη στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Με νέο στυλ και όπως δεν τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα έρχεται να μας παρουσιάσει την…άλλη πλευρά του.

Περισσότερα »

Κώστας Δόξας: Επιστρέφει και δηλώνει πως «Εδώ δε μένει κανείς»

Κώστας Δόξας: Πάρτε μία γεύση από το νέο τραγούδι αλλά και το βίντεο κλιπ του Κώστα Δόξα ο οποίος διαφοροποιείται από το ύφος που τον είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι θαυμαστές του και επιστρέφει δυναμικά δηλώνοντας ότι: “Εδώ δεν μένει κανείς”.

Περισσότερα »

Ιστορία του Χιπ Χοπ: Αφιέρωμενο το σημερινό doodle της Google

Χιπ Χοπ: Ηταν 11 Αυγούστου 1973, όταν ο 18χρονος Kool Herc, ένας Αμερικανο-τζαμαϊκανός DJ άρχισε να παίζει έναν περίεργο – για την εποχή εκείνη – μουσικό ρυθμό στην πίσω αυλή του σχολείου του, στη Λεωφόρο Σέτζγουικ, στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Περισσότερα »

Despacito: Το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί όσοι ακούν αυτό το τραγούδι να έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες, δηλαδή σε αυτούς που κάθε που το «πετυχαίνουν» στο ραδιόφωνο το χορεύουν και σε αυτούς που αλλάζουν με την μία σταθμό, αλλά τα νούμερα μιλούν από μόνα τους… και το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών.

Περισσότερα »