Αρχική - ΝΕΑ

ΝΕΑ

Κως Χάρτης: Σεισμός live- Δείτε ανά περιοχή

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΩΣ: Συνέχεια του γνωστού σεισμικού ρήγματος στα παράλια της Μικράς Ασίας είναι το ρήγμα που προκάλεσε τον σεισμό στην Κω, σύμφωνα με ανακοίνωση της ερευνητικής ομάδας Γεωλογίας των σεισμών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που δημοσιοποίησε ο καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ, Σπύρος Παυλίδης.

Περισσότερα »

Σεισμοί Κως: Περίπου 200 νεκροί στον σεισμό του 1933

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΩΣ: Ο σεισμός που χτύπησε σήμερα τα ξημερώματα το νησί της Κω υπενθύμισε πως πρόκειται για μία περιοχή τη Ελλάδας που η γεωλογική της θέση την έχει φέρει πολλές φορές κοντά στο σεισμικό φαινόμενο.

Περισσότερα »

Σεισμός Κως: Βίντεο από το μοιραίο μπαρ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΩ: Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται στο πρώτο βίντεο από το εσωτερικό του bar που κατέρρευσε στην Κω μετά τον σεισμό 6,6 Ρίχτερ. Από τα συντρίμμια έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν αρκετοί άλλοι.

Περισσότερα »

Σεισμοί: Οι πιο καταστροφικοί σεισμοί στην Ελλάδα

Σεισμοί Ελλάδα: Η Ελλάδα είναι μία χώρα η οποία, λόγω γεωγραφικής θέσης, έχει συνηθίσει στην έντονη σεισμική δραστηριότητα, ευτυχώς όμως χωρίς μεγάλο αριθμό θυμάτων τα τελευταία χρόνια. Ας θυμηθούμε μαζί τους 36 μεγαλύτερους σεισμούς που συγκλόνισαν την ελληνική γη.

Περισσότερα »

Τι καιρό θα κάνει αύριο Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Καιρός αύριο: Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017. Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στις σεισμόπληκτες περιοχές της Λέσβου και της Κω. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα εκδηλωθούν ομίχλες.

Περισσότερα »