Αρχική - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΕΤΕ: «Φτωχαδάκια» οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα-Σοκάρουν τα στοιχεία

ΣΕΤΕ: Μεγάλο προβληματισμό σχετικά με το αν αξίζει τον… κόπο προκαλούν τα  στοιχεία που αφορούν τη διαμονή των ξένων επισκεπτών στη χώρα μας δημοσιοποιεί σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), μέσω του ινστιτούτου, INSETE, με αφορμή την έρευνα στοιχείων επισκεψιμότητας του πρώτου εξαμήνου του 2017.

Περισσότερα »

efka.gov.gr: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ Οκτωβρίου

ΕΦΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Αναρτήθηκαν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας του ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Οκτωβρίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr). Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν αλλά και την προθεσμία που έχετε στη διάθεσή σας προκειμένου να προχωρήσετε στην πληρωμή.

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ εισφορές: Αναρτήθηκαν στο efka.gov.gr τα ειδοποιητήρια Οκτωβρίου

ΕΦΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας του Οργανισμού έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια σχετικά με τις εισφορές Οκτωβρίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr). Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν αλλά και την προθεσμία που έχετε στη διάθεσή σας προκειμένου να προχωρήσετε στην πληρωμή.

Περισσότερα »

Πλειστηριασμοί: Αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους προσπαθούν να τους εμποδίσουν

Πλειστηριασμοί: Διαβεβαιώσεις για αυστηροποίηση των κυρώσεων σε όσους εμποδίζουν τη διενέργεια πλειστηριασμών, παρείχαν στο προεδρείο των συμβολαιογράφων οι υπουργοί Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Τόσκας, και Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ εισφορές: Στο efka.gov.gr έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια Οκτωβρίου

ΕΦΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για την ανάρτηση των ειδοποιητηρίων σχετικά με τις εισφορές Οκτωβρίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), με τον Φορέα να ανακοινώνει την δημοσιοποίηση τους στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Περισσότερα »

Κοινωνικό μέρισμα 2017- Δικαιούχοι

Κοινωνικό μέρισμα 2017: Ενημερωθείτε αναλυτικά για το τι ισχύει στον τρόπο διανομής του κοινωνικού μερίσματος, το οποίο θα αγγίζει τα 1,4 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτικό διάγγελμα. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα από τα 1,4 δισ. ευρώ, τα 720 εκατομμύρια θα διανεμηθούν με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης, η οποία θα είναι ...

Περισσότερα »

Capital Controls: Ποιες αλλαγές έρχονται

Προς νέα χαλάρωση των capital controls. Το Υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη προωθήσει την έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία θα επιτρέπεται πλέον το άνοιγμα λογαριασμού στα φυσικά πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν διέθεταν τραπεζικό λογαριασμό, όψεως ή καταθετικό, καθώς και η προσθήκη συνδικαιούχου σε λογαριασμό, μέσω της δημιουργίας νέου κωδικού πελάτη (Customer ID) σε τράπεζα.

Περισσότερα »

Νέα παράταση από το υπουργείο Οικονομικών για οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων

Αποκάλυψη εισοδημάτων: Να δώσει νέα παράταση, διάρκειας δέκα ημερών, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, στην διορία για υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προθεσμία είχε ήδη παραταθεί προ δεκαπενθημέρου και έληγε κανονικά αύριο.

Περισσότερα »