Αρχική - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΦΚΑ: Τι συμβαίνει με τα ειδοποιητήρια στο www.efka.gov.gr; -Σύγχυση και με τα μπλοκάκια

ΕΦΚΑ- ΕΙΔΟΠΟΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ  ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΣΤΟ WWW.EFKA.GOV.GR Ειδήσεις ΕΦΚΑ:Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου λήγει η διορία την οποία έχει δώσει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σε 1,5 εκατομμύριο επαγγελματίες και αγρότες για την καταβολή της πρώτης μηνιαίας δόσης του νέου ασφαλιστικού χαρατσιού που προκύπτει με βάση το 1/12 του καθαρού εισοδήματος που δήλωσαν το 2015. Τα ...

Περισσότερα »

Αφορολόγητο 2017: Ολα τα νέα εδώ- Τι θα γίνει με τους φορολογικούς συντελεστές

Οικονομία Του Προκόπη Χατζηνικολάου Νέο σχέδιο για τη φορολογία επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο, συγκλίνοντας κατά κάποιο τρόπο με τις συστάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Περισσότερα »

ΔΝΤ: Τραγικά λάθη του Τόμσεν για την Ελλάδα, λέει το Eurogroup

Ελλάδα οικονομία Το Συμβούλιο των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Εurogroup είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι τα πρόσθετα μέτρα που απαίτησε το ΔΝΤ και πλέον σύσσωμη η ΕΕ ζητά από την Ελλάδα δεν πρόκειται να εισπραχθούν και στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητα.

Περισσότερα »

Φορολογική δηλώση 2017: Δείτε τι θα πληρώσετε- Χαράτσια

Οικονομία Του Σπύρου Δημητρέλη Στην τελική ευθεία βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών για να οριστικοποιήσει τη φόρμα της φετινής φορολογικής δήλωσης που θα συναντήσουν οι φορολογούμενοι όταν θα προχωρήσουν στη συμπλήρωση και υποβολή της φετινής δήλωσης.

Περισσότερα »

Δήλωση επιφύλαξης- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι λέει ο ΛΣΑ

Λογιστές Ο Σύλλογος Λογιστών Αθηνών καλεί τα μέλη της να προβούν σε ενέργειες που αφορούν τις ασφαλιστικές εισφορές και συγκεκριμένα προτείνει δύο τρόπους για την κατάθεση της δήλωσης επιφύλαξης.

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ: Μέχρι αύριο 18/2 στο efka.gov.gr τα ειδοποιητήρια για την παράλληλη απασχόληση

ΕΦΚΑ 2017 Με τρομερή καθυστέρηση αναμένεται να ανέβουν στην ηλεκτρονική σελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης efka.gov.gr τα ειδοποιητήρια για τους ελεύθερους επαγγελματίες που εργάζονται με καθεστώς παράλληλης ασφάλισης.

Περισσότερα »

Αφορολόγητο, ΕΦΚΑ, ΕΝΦΙΑ, συντάξεις: Δείτε τι θα κάνει ο Τσίπρας

Κλείσιμο Αξιολόγησης Ειδήσεις:Διαβάστε όλα τα σχέδια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές, και το τι σκοπεύει να κάνει για θέματα-φωτιά όπως ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, ΦΠΑ, αφορολόγητο και συντάξεις.

Περισσότερα »