Αρχική - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

POS: Ξεκινάει η εγκατάσταση του-Μάθετε βήμα βήμα τι έρχεται στη ζωή μας…

POS Δείτε τι προβλέπει  σχέδιο της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου για την υποχρεωτική εγκατάσταση των μηχανημάτων πληρωμών μέσω πλαστικού χρήματος (POS)Ξεκινάει άμεσα με ορίζοντα τα τέλη του 2018 Ειδήσεις:Σε τρεις φάσεις θα εφαρμοσθεί η υποχρεωτική εγκατάσταση POS στους επαγγελματικούς κλάδους και τις υπηρεσίες στην αγορά, για την καθολική χρήση του πλαστικού χρήματος σε όλες τις συναλλαγές των φορολογούμενων. Το σχέδιο ...

Περισσότερα »

Εφορία: Γιατί στέλνει χιλιάδες ειδοποιητήρια

Εφορία Ειδήσεις: Χιλιάδες ειδοποιητήρια φτιάχνουν οι προϊστάμενοι των Δ.Ο.Υ, των ελεγκτικών κέντρων και των Ειδικών Συνεργείων Ελέγχου, καλώντας φορολογούμενους για τους οποίους έχει εκδοθεί ή πρόκειται να δοθεί εντολή ελέγχου έως τις 31 Μαΐου 2017.

Περισσότερα »

Καύσιμα – Ελλάδα: Τρίτη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη

Καύσιμα Ειδήσεις: Θέση στην τριάδα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ακριβότερη τιμή βενζίνης «κέρδισε» η Ελλάδα μετά την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του καυσίμου, η οποία τέθηκε σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου.

Περισσότερα »

Παπανάτσιου – Πλαστικό χρήμα: «Την πρώτη χρονιά να κρατάτε και τις αποδείξεις»

Παπανάτσιου: Απαραίτητη η συλλογή αποδείξεων για φέτος Κατηγορηματική ότι αποτελεί «κόκκινη γραμμή» η μείωση του αφορολόγητου εμφανίστηκε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και δεσμεύτηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί.

Περισσότερα »

Αφορολόγητο 2017: Δείτε τις αποδείξεις που πρέπει να κρατάτε

Αφορολόγητο 2017 Ειδήσεις: Υπεγράφη προχθές από την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου η υπουργική απόφαση που καθορίζει τις κατηγορίες δαπανών οι οποίες υπολογίζονται στο ελάχιστο ποσό που πρέπει να πραγματοποιήσουν με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής μισθωτοί, συνταξιούχοι και κατ’ επάγγελμα αγρότες για το φορολογικό έτος 2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4446/2016.

Περισσότερα »