Αρχική - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προμήθειες τραπεζών: Τι συμβουλεύει η ΑΑΔΕ

Προμήθειες για φόρους: Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα φορολογούμενων για την προμήθεια που θα παίρνουν οι τράπεζες από Δευτέρα κατά την πληρωμή φόρων στα τραπεζικά γκισέ.

Περισσότερα »

Αποκάλυψη – Τον Οκτώβριο θα αποφασίσει η ΕΚΤ για την ποσοτική χαλάρωση

Οικονομία: Στη συνεδρίαση του Οκτωβρίου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για το μέλλον του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο τέσσερις διαφορετικές πηγές τις οποίες χαρακτηρίζει ως έχουσες «γνώση επί των εξελίξεων».

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ: Ρύθμιση χρεών 120 δόσεων-10 σημεία-SOS

ΕΦΚΑ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα όσα σας ενδιαφέρουν σχετικά με την ρύθμιση των χρεών προς τον ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) σε 120 δόσεις, αλλά και τα 10 σημεία SOS που θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά προκειμένου να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Περισσότερα »

Φορολογική δήλωση: Πρόστιμα εκπρόθεσμων

Φορολογική δήλωση πρόστιμα: Μέσα από την παρούσα ανάλυση όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος παραθέτουμε τις ισχύουσες διατάξεις —μέσα από χρηστικούς πίνακες— αναφορικά με τα πρόστιμα, τις προσαυξήσεις του φόρου και τις λοιπές επιβαρύνσεις που προκύπτουν κατά την υποβολή εκπρόθεσμων αρχικών και εκπρόθεσμων τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2016.

Περισσότερα »

ΔΕΗ: Διακανονισμός- Ρύθμιση οφειλών- Πρόγραμμα

ΔΕΗ: Η ΔΕΗ (www.dei.gr) με στόχο τη στήριξη και την οικονομική διευκόλυνση των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, παρέχει τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Περισσότερα »

Προμήθειες τραπεζών για πληρωμή φόρων: Δείτε όλες τις τράπεζες

Προμήθειες τράπεζες: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της Α.Α.Δ.Ε. η οποία προβλέπει τις χρεώσεις που θα καταβάλλει η Α.Α.Δ.Ε. ανά συναλλαγή στις τράπεζες για την είσπραξη των φόρων και των οφειλών, τις συναλλαγές για τις οποίες η προμήθεια προς τις τράπεζες θα καλύπτεται από την Α.Α.Δ.Ε., αλλά και για τις συναλλαγές που οι φορολογούμενοι θα αναγκάζονται να πληρώνουν οι ίδιοι ...

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ: Νέα απειλή για τους ασφαλισμένους

ΕΦΚΑ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για την νέα απειλή που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που παρουσιάζονται στη σωστή καταγραφή τους στο μητρώο ασφαλισμένων. 

Περισσότερα »