Αρχική - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΦΚΑ: Μέχρι την Τετάρτη η πληρωμή των εισφορών Απριλίου

EFKA 2017: Μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου θα έχουν περιθώριο οι ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)για την αποπληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών για τον μήνα Απρίλιο 2017, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Περισσότερα »

ΕΝΦΙΑ: Ποιες αποφάσεις πάρθηκαν για τα αγροτεμάχια

ΕΝΦΙΑ 2017: Δε θα εφαρμοστεί ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ στα αγροτεμάχια τόσο για το 2017 όσο και το 2018 όπως προβλέπεται σε διάταξη του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή και περιέχει φορολογικές και άλλες ρυθμίσεις συμπληρώνοντας τα προαπαιτούμενα της δεύτερης αξιολόγησης.

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ: Ολοκληρώνεται η προθεσμία πληρωμής των εισφορών Απριλίου

EFKA 2017: Λίγες μέρες απομένουν για τη λήξη της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) για τον μήνα Απρίλιο 2017, οι οποίες έχουν αναρτηθεί εδώ και λίγες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Περισσότερα »

Capital Controls: Όλες οι αλλαγές που έρχονται

Capital Controls: Ενημερωθείτε για τις αλλαγές που έρχονται στα Capiltal Controls και αναμένεται να επηρεάσουν το όριο αναλήψεων αλλά και το λεγόμενο νέο χρήμα και αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες.

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ: Πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής των εισφορών Απριλίου

EFKA 2017: Ολοκληρώνεται η προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) για τον μήνα Απρίλιο 2017, οι οποίες έχουν αναρτηθεί εδώ και λίγες μέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Περισσότερα »

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,7 δισ. αλλά και σημαντική απόκλιση στα έσοδα

Ελλάδα οικονομία: Στα 1,726 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού, κατά τη διάρκεια του α’ τετραμήνου (Ιανουάριος – Απρίλιος), έναντι πλεονάσματος 1,906 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2016 και στόχου για πλεόνασμα 798 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα »

Φορολογική δήλωση 2017: Τα πέντε μυστικά για μείωση φόρου

Φορολογικές δηλώσεις 2017: Μισθωτοί και συνταξιούχοι μπορούν να πετύχουν σημαντική μείωση στα επιπλέον ποσά φόρου που μπορούν να προκύψουν κατά την εκκαθάριση των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, αξιοποιώντας πέντε διαφορετικές νομοθετικές ρυθμίσεις που προβλέπουν εκπτώσεις φόρου και απαλλαγές.

Περισσότερα »