Αρχική - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κοτζιάς: Η επίθεση του Politico και η λύση στο Κυπριακό

Κοτζιάς Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά μας χωρίζουν πολλά, ωστόσο στα Εθνικά Θέματα μπορούμε να βρούμε κοινές συνισταμένες. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο τελευταίος πατριώτης του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της στάσης του στα Εθνικά και ιδιαίτερα στο Κυπριακό. Άλλωστε η παλιοί θα θυμούνται ότι πάντα ήταν φανατικός εκφραστής της πατριωτικής Αριστεράς.

Περισσότερα »

Τι έκανε ο Χρυσόγονος όταν έμαθε ότι ο Τσίπρας έρχεται στην ίδια ταβέρνα

Τσίπρας – Χρυσόγονος Παραλίγο να βρεθούν τετ α τετ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Χρυσόγονο, μετά τα …καρφιά που αντηλλάγησαν χθες (5/1/2017).

Περισσότερα »

Πάνω από 48 δημοσιογράφοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας

Σε μάχες Τουλάχιστον 48 δημοσιογράφοι έχασαν τη ζωή τους στα μέτωπα μαχών στον κόσμο προσπαθώντας να κάνουν όσο καλύτερα μπορούσαν τη δουλειά τους και να παρέχουν πληροφόρησηστη, το 2016.

Περισσότερα »

Τα είπαν Τσίπρας-Μητσοτάκης για το… ποδόσφαιρο

Τετ α τετ Μητσοτάκη-Τσίπρα Μια χαλαρή συνάντηση είχαν την Τετάρτη ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ, στους διαδρόμους της Βουλής, μετά την ψήφιση της τροπολογίας για τον ΦΠΑ στα νησιά. Μάλιστα, αναφορά έγινε και στο ποδόσφαιρο με αφορμή τον σημερινό αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Εθνική Ομάδα Αστέγων.

Περισσότερα »