Αρχική - ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Πράσινα αυγά: Και όμως υπάρχουν… (ΦΩΤΟ)

Αυγά: Λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη ανακάλυψε κάποιες κότες που κάνουν πράσινα (ανοιχτό χρώμα) αυγά. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορα μέρη της Ελλάδας, και γεννιούνται τα εξής ερωτήματα: Παίζει αυτό κάποιο ρόλο (η τοποθεσία δηλαδή), μήπως η διατροφή τους ή πρόκειται για ένα… θαύμα;

Περισσότερα »

Καύσωνας: Ο Σπύρος Σούλης τηγάνισε ομελέτα στον ήλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θερμοκρασία: Tη θερμοκρασία η οποία σε πολλές περιοχές άγγιξε τους 45 βαθμούς Κελσίου… εκμεταλλεύτηκε σήμερα ο Σπύρος Σούλης, ο οποίος αποφάσισε να τηγανίσει αυγό στο… μπαλκόνι του!

Περισσότερα »

Το κρεβάτι που στρώνεται μόνο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ισπανική εταιρεία κατασκευής επίπλων OHEA παρουσιάζει το πρώτο αυτοματοποιημένο κρεβάτι στον κόσμο που… στρώνεται μόνο του! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Το κρεβάτι ισιώνει το πανωσέντονο και τοποθετεί τα μαξιλάρια στην εντέλεια μέσα σε λιγότερο από 50 δευτερόλεπτα!

Περισσότερα »

Το αχτύπητο δίδυμο της κουζίνας: Η ιστορία του αλατιού και του πιπεριού

Βρίσκονται παντού μαζί σε κάθε τραπέζι, είτε πρόκειται για εστιατόριο είτε για το τραπέζι του σπιτιού μας και χρησιμοποιούνται σε όλα σχεδόν τα φαγητά, απογειώνοντας τη γεύση τους.

Περισσότερα »

Τα συναισθήματα του ανθρώπου όταν πεθαίνει – Τι έδειξε μελέτη

Πολλοί άνθρωποι, όταν το τέλος της ζωής πλησιάζει, εκδηλώνουν αναπάντεχα θετικά συναισθήματα! Αυτό είναι το συμπέρασμα δύο νέων αμερικανικών μελετών, που δείχνουν ότι, αντίθετα με τη διαδεδομένη άποψη, η «πρόγευση» του θανάτου συχνά είναι πολύ πιο θετική από ό,τι περιμένουν οι περισσότεροι άνθρωποι να είναι.

Περισσότερα »