Αρχική - ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σταύρος Κοντονής: «Έχουμε αποδείξει την εμπιστοσύνη μας στους δικαστές»

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε σήμερα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, στην έντονη αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, μεταξύ της κυβέρνησης και των δικαστικών λειτουργών.

Περισσότερα »

Βαρουφάκης- Τσίπρας: Ζητήστε συγνώμη τώρα

Βαρουφάκης: Άφθονο υλικό για την διερεύνηση των σημείων και τεράτων που συνέβησαν κατά την διαπραγμάτευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο πρώτο εξάμηνο του 2015 θα βρει στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, εάν και όποτε αυτή συσταθεί.

Περισσότερα »

Στον Αλέξη Τσίπρα η «χρυσή» εθνική ομάδα νέων μπάσκετ

Αλέξης Τσίπρας: Τον Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε η Εθνική νέων μπάσκετ στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με το τρόπαιο που κατέκτησε και δύο δώρα για τον Πρωθυπουργό ο οποίος δεν έκρυψε το πόσο απόλαυσε τη συγκεκριμένη επίσκεψη.

Περισσότερα »

Μητσοτάκης: «Ομολόγησε τα λάθη, τα ψέματα και την ανικανότητά του ο Τσίπρας»

Νέα Δημοκρατία: «Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε τα λάθη, τα ψέματα, την άγνοια και την ανικανότητά του να διαλέγει συνεργάτες, ελπίζουμε να μη χρειαστούν άλλα δύο χρόνια για να παραδεχτεί και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε στη χώρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα «The Guardian».

Περισσότερα »

Απάντηση του ΣτΕ στην κυβέρνηση: «Οι δικαστές δε δέχονται οδηγίες»

Οι δικαστές «υπόκεινται μόνον στο Σύνταγμα και τους συνάδοντες προς αυτό νόμους και δεν εξαρτώνται ούτε δέχονται οδηγίες από τα όργανα των δύο άλλων εξουσιών» τονίζει ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, εν μέσω αλλεπάλληλων επικριτικών παρεμβάσεων στελεχών της κυβέρνησης. Κάνει λόγο για ιδιαίτερα σοβαρή θεσμική κρίση και θλιβερή αντιπαράθεση, που αν συνεχιστεί μπορεί να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.

Περισσότερα »

Βαρουφάκης: Πολιτικός «σεισμός» από τις αποκαλύψεις για το καλοκαίρι του 2015

Το νέο βιβλίο του του Γιάνη Βαρουφάκη «Adults in the room», που δημοσιεύει η Καθημερινή βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό, αφού γίνονται αποκαλύψεις που εμπλέκουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Περισσότερα »