Αρχική - ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αναστασιάδης για Κυπριακό: Σε πλήρη συνεργασία με την Ελλάδα στο Μον Πελερέν

Κυπριακό: Νέος γύρος κρίσιμων διαβουλεύσεων Την ελπίδα ότι η Τουρκία θα επιδείξει πολιτική βούληση για να ξεπεραστεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα(ασφάλεια- εγγυήσεις) , εξέφρασε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Περισσότερα »

Φωτίου: Θέλουμε τα Δημοτικά σχολεία ανοιχτά μέχρι τις 10 το βράδυ

Φωτίου για αλλαγές στα σχολεία Στην ενίσχυση των δημοτικών σχολείων με επιπλέον βάρδιες εκπαιδευτικών από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα κει μέχρι τις 10 μ.μ, αναφέρθηκε η Θεανώ Φωτίου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Περισσότερα »

Μπουτάρης-Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε με αφορμή τις κατηγορίες για τη χιονόπτωση

Μπουτάρης: Αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης την Δευτέρα με αφορμή τη χιονόπτωση της περασμένης εβδομάδας, τις ακινητοποιημένες αλατιέρες, τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην πόλη και τον τρόπο που αντέδρασε η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη στα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Περισσότερα »

Μουζάλας: Θα βελτιώσουμε την ζωή των προσφύγων στα νησιά

Μουζάλας – Τι είπε για πρόσφυγες Η κυβέρνηση δεν παραιτείται – και συνεχίζει την προσπάθεια, ώστε πολύ σύντομα και οι πρόσφυγες στα νησιά να έχουν καλές συνθήκες διαβίωσης, διαβεβαίωσε από την Βουλή ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη.

Περισσότερα »

«Αδειάζει» Τσίπρα ο Καραμανλής;

Καραμανλής «Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ο κόσμος θα καταψηφίσει τον Τσίπρα. Έτσι γίνεται πάντα, τώρα πολύ περισσότερο. Δεν είναι θέμα προσώπων. Οι πολίτες, όταν απογοητεύονται από έναν πρωθυπουργό, πάνε στον επόμενο». Αυτή τη μεγάλη σοφία είπε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που παραβρέθηκε σε γιορτινό γεύμα που οργάνωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών.

Περισσότερα »

Εκλογές 2017: Ούτε ο Βίτσας τις αποκλείει

Πρόωρες εκλογές  Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στη β΄ αξιολόγηση είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει γρήγορα και να μην υπάρχουν επιπλέον μέτρα πέραν των συμφωνηθέντων.

Περισσότερα »