Αρχική - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΚΕΑ: Την Δευτέρα στους λογαριασμούς των δικαιούχων το keaprogram

ΚΕΑ 2017: Τη Δευτέρα 29 Μαΐου αναμένεται να εμφανιστεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, η δόση του τρέχοντος μηνός του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr), με τη διαδικασία μεταφοράς των χρημάτων να έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή.

Περισσότερα »

ΚΕΑ: Η εγκύκλιος για τη διακοπή του και επιστροφή των καταβληθέντων

ΚΕΑ 2017: Η εγκύκλιος η οποία αναφέρεται στη διακοπή καταβολής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr) στην επιστροφή χρημάτων όσων δεν έπρεπε να το λαμβάνουν και άλλες διατάξεις, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Περισσότερα »

ΚΕΑ: Σήμερα ξεκινάει η πληρωμή του keaprogram – Την Δευτέρα στους λογαριασμούς

ΚΕΑ 2017: Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου, η μεταφορά χρημάτων και θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου, στους λογαριασμούς των δικαιούχων, η δόση του τρέχοντος μηνός του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr).

Περισσότερα »

ΟΓΑ Α21- Επίδομα τέκνων: Η Φωτίου αλλάζει τις πληρωμές

ΟΓΑ Α21-Επίδομα τέκνων: Ενημερωθείτε για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον τρόπο πληρωμής των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ (www.oga.gr), όπως αυτές έγιναν γνωστές από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου.

Περισσότερα »

ΕΦΚΑ: Μειώσεις-σοκ στις νέες συντάξεις

ΕΦΚΑ: Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη αφού, εξαιτίας του νέου τρόπου υπολογισμού, βάση του νόμου Κατρούγκαλου, θα υποστούν μεγάλες μειώσεις, οι οποίες φτάνουν μέχρι το 30%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες συντάξεις του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), θα κυμαίνονται από 413 έως και 1.300 ευρώ.

Περισσότερα »