Αρχική - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Keaprogram-ΚΕΑ: Τι ισχύει με την πληρωμή Νοεμβρίου

ΚΕΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Ενημερωθείτε αναλυτικά για το τι ισχύει μετά της έγκριση της καταβολής της πληρωμής μηνός Νοεμβρίου του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (keaprogram.gr) σε 270.325 (διακόσιους εβδομήντα χιλιάδες τριακόσιους είκοσι πέντε) δικαιούχους. Η μεταφορά πίστωσης είναι συνολικά 60.479.676,89€ (εξήντα εκατομμύρια τετρακόσιες εβδομήντα εννέα χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα έξι ευρώ και ογδόντα εννέα λεπτά) για την πληρωμή του προγράμματος.

Περισσότερα »

ΚΕΑ-keaprogram: Οι κυρώσεις για όσους δηλώνουν ανακριβή στοιχεία

ΚΕΑ-keaprogram: Άμεσα αντέδρασε το υπουργείο Εργασίας, στη χρήση πλαστών στοιχείων στην οποία προχώρησαν ορισμένοι προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (keaprogram.gr) και να εξασφαλίσουν τα σχετικά προνόμια, ενώ δε διαθέτουν τις προϋποθέσεις. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις αυστηρές ποινές με τις οποίες κινδυνεύουν.

Περισσότερα »

Keaprogram-ΚΕΑ: Πληρωμή μηνός Νοεμβρίου

ΚΕΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Εγκρίθηκε η καταβολή της πληρωμής μηνός Νοεμβρίου του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (keaprogram.gr) για 270.325 (διακόσιους εβδομήντα χιλιάδες τριακόσιους είκοσι πέντε) δικαιούχους. Η μεταφορά πίστωσης είναι συνολικά 60.479.676,89€ (εξήντα εκατομμύρια τετρακόσιες εβδομήντα εννέα χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα έξι ευρώ και ογδόντα εννέα λεπτά) για την πληρωμή του προγράμματος.

Περισσότερα »

ΟΓΑ Α21: Η ημερομηνία πληρωμής της δ’ δόσης του επιδόματος τέκνων

ΟΓΑ Α21: Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων η Δ’ δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (www.oga.gr). Το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων – Πολύτεκνων Οικογενειών εισέπραξαν στο πλαίσιο της πληρωμής Γ’ Τριμήνου 730.000 οικογένειες δικαιούχων, έναντι 716.975 το 2016 ενώ, από την προηγούμενη πληρωμή της Β’ δόσης 2017, ο ΟΓΑ επεξεργάστηκε επιπλέον 170.000 ...

Περισσότερα »

ΚΕΑ-keaprogram: Δύο τρόποι υποβολής αιτήσεων-Τελευταίες ειδήσεις

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης-ΚΕΑ: Δύο τρόποι υπάρχουν προκειμένου να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (www.keaprogram.gr). Ενημερωθείτε για το τι ισχύει για τις αιτήσεις μέσω των ΚΕΠ, μετά την ομαλοποίηση στον αριθμό των πολιτών που προσέρχονται σε αυτά για να εξυπηρετηθούν, αλλά και για την εναλλακτική μέσω υπολογιστή.

Περισσότερα »

Κοινωνικό μέρισμα 2017: Ποιοι το δικαιούνται

Κοινωνικό μέρισμα 2017: 1,4 δισ. ευρώ θα δοθούν στους πολίτες, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτικό διάγγελμα. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα από τα 1,4 δισ. ευρώ, τα 720 εκατομμύρια θα διανεμηθούν με τη μορφή έκτακτης ενίσχυσης, η οποία θα είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη προς 3,4 εκατομμύρια πολίτες.

Περισσότερα »

ΟΓΑ Α21: Πότε θα πληρωθεί το επίδομα τέκνων δ´ δόση 2017

ΟΓΑ Α21: Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα το διάστημα 21-24 Δεκεμβρίου αναμένεται να δοθεί η Δ’ δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (www.oga.gr). Το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων – Πολύτεκνων Οικογενειών εισέπραξαν στο πλαίσιο της πληρωμής Γ’ Τριμήνου 730.000 οικογένειες δικαιούχων, έναντι 716.975 το 2016 ενώ, από την προηγούμενη πληρωμή της Β’ δόσης 2017, ο ΟΓΑ επεξεργάστηκε επιπλέον 170.000 αιτήσεις.

Περισσότερα »