Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

DJI Spark: Μικρή και οικονομική πρόταση για τους λάτρεις των drones (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

DJI Spark: Η πλέον πρόσφατη τάση στη βιομηχανία των drones θέλει το μέγεθός τους να …συρρικνώνεται, ώστε να γίνονται ολοένα και πιο portable. Αυτή την τάση δε θα μπορούσε να μην υιοθετήσει η ηγέτιδα του χώρου, DJI, που μόλις ανακοίνωσε το Spark, ένα mini drone με βάρος κάτω από 300 γραμμάρια, το μέγεθος του οποίου συγκρίνεται με ένα κουτί αναψυκτικού.

Περισσότερα »

iPhone 8: Δείτε σε βίντεο το νέο κινητό τηλέφωνο της apple

Ο «κόσμος» όλος περιμένει το νέο iPhone 8. Αυτό είναι αλήθεια. Και όλοι ι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τα νέα της τεχνολογίας, προσπαθούν να έχουν στα χέρια τους οτιδήποτε αφορά την ναυαρχίδα της Apple.

Περισσότερα »

LEAGOO M7: Μοιάζει με iPhone αλλά κοστίζει ελάχιστα

Τεχνολογία: Η LEAGOO είναι ακόμα μία σχετικά νέα εταιρεία από την Κίνα που έχει τραβήξει την προσοχή στις Ασιατικές αγορές και ετοιμάζεται τώρα να κάνει τα πρώτα της βήματα στις σαφέστατα πιο απαιτητικές Δυτικές αγορές.

Περισσότερα »

Google: Και στα ελληνικά πλέον διαθέσιμη η φωνητική αναζήτηση

Google: Μία πολύ χρήσιμη λειτουργία είναι πλέον στη διάθεση των φίλων της τεχνολογίας, αφού πλέον προσφέρεται και στα ελληνικά η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της Google, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της τεχνολογίας Text-to-Speech να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που κυμαίνονται από τον καιρό μέχρι το ποδόσφαιρο.

Περισσότερα »

Facebook: Θολό τοπίο για τα κριτήρια των δημοσιεύσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα

Τα κριτήρια που χρησιμοποιεί το Facebook σχετικά το ποιες αναρτήσεις χρηστών πρέπει να αφαιρούνται από την πλατφόρμα του, φαίνεται ότι προκαλεί σύγχυση στους εργαζομένους της εταιρείας, καθώς -όπως υποστηρίζουν ορισμένοι- οι κατευθυντήριες οδηγίες είναι ιδιαίτερα ασαφείς.

Περισσότερα »

Έτσι είναι το εσωτερικό του S8 (ΦΩΤΟ)

Η Samsung είναι πολύ ευχαριστημένη με την, μέχρι στιγμής, πορεία των Galaxy S8 / S8+ στην αγορά, με εκατομμύρια καταναλωτές να προτιμούν τις νέες ναυαρχίδες του Κορεάτη έναντι άλλων Android επιλογών ή φυσικά iPhones της Apple.

Περισσότερα »