Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Amazon: Επόμενος στόχος η δημιουργία αποικιών στο… φεγγάρι!

Amazon: Μεγαλεπήβολα, δίχως άλλο, μπορούν να χαρακτηριστούν τα σχέδιά του ιδρυτή της Amazon.com Τζεφ Μπέζος, ο οποίος έχει ιδρύσει και την εταιρεία ιδιωτικών διαστημόπλοιων Blue Origin. Όραμα του είναι αρχικά να δημιουργηθούν αποικίες στη Σελήνη και στη συνέχεια ο άνθρωπος να «κατακτήσει» ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Περισσότερα »

WhatsApp: Μεγάλες αλλαγές στη μεταφορά αρχείων

WhatsApp: Ενημερωθείτε αναλογικά για την αναβάθμιση του WhatsApp η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να μοιράζονται ό,τι τύπο αρχείου μπορεί να έχουν στην συσκευή τους με τους συνομιλητές τους, με μέγεθος το οποίο φτάνει τα 100ΜΒ.

Περισσότερα »

iPhone 8: Φήμες ότι θα κοστίζει πάνω από 1000 ευρώ

iPhone 8: Λες και δεν ήταν ήδη ένα προϊόν για λίγους, πολλοί είναι οι αναλυτές εκείνοι οι οποίοι εκτιμούν ότι η Apple θα παρουσιάσει με τιμή πάνω από 1000 ευρώ το iPhone 8, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το νέο μοντέλο θα ανταγωνίζεται σε τιμή ακόμα και ένα… MacBook!

Περισσότερα »

Έφτιαξαν κινητό που δεν χρειάζεται μπαταρία

Ερευνητές στις ΗΠΑ παρουσίασαν το πρώτο κινητό τηλέφωνο, το οποίο καταναλώνει τόση λίγη ενέργεια που δεν χρειάζεται μπαταρία. Αν και πρόκειται για μια πειραματική συσκευή, χωρίς πολλές δυνατότητες θεωρείται ένα πρώτο βήμα για την μελλοντική απαλλαγή από το βάσανο της φόρτισης.

Περισσότερα »

iPhone 8: Το κινητό τηλέφωνο έκπληξη έρχεται..

ProMotion: H κυκλοφορία του iPhone φαίνεται να είναι το βασικό μέλημα της Apple καθώς η εταιρεία στοιχηματίζει πολλά στην OLED οθόνη που αναμένεται να παρουσιαστεί με την συσκευή.Το iPhone 8 θα διαθέτει την ProMotion τεχνολογία του iPad Pro!

Περισσότερα »

Amy Johnson: Ποια ήταν η μηχανικός που τιμά το doodle της Google

Amy Johnson: Ενημερωθείτε αναλυτικά για τη ζωή και τα κατορθώματα της αεροπόρου Amy Johnson, τα γενέθλια της οποίας τιμά με το σημερινό doodle η Google. Η Amy Johnson είναι η πρώτη γυναίκα που επιχείρησε και πραγματοποίησε το πρώτο υπερατλαντικό ταξίδι με αφετηρία την Αγγλία και τελικό προορισμό την Αυστραλία.

Περισσότερα »

Βίκτωρ Ουγκό: Τον μεγάλο συγγραφέα και φιλέλληνα τιμά η Google

Google Doudle: Τον Βίκτωρ Ουγκό τιμά με το σημερινό της doodle η Google. Το σημερινό doodle περιγράφει μερικά από τα πιο γνωστά έργα του, όπως η Notre Dame de Paris (1831) και τη συλλογή ποιημάτων Les Contemplations (1856).

Περισσότερα »

iPhone 8 – Apple: Πότε θα κυκλοφορήσει

Νέα αναφορά από το Digitimes, το οποίο επικαλείται “έγκυρες πηγές από τη βιομηχανία”, η Apple δεν θα καταφέρει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να διαθέσει περισσότερα από 4 εκατ. iPhone 8, αφού δυσκολεύεται να προμηθευτεί επαρκή αριθμό οθονών OLED εγκαίρως.

Περισσότερα »