Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone X: Πόσο το πληρώνουν εκτός ελλάδας

Το iPhone X είναι το πιο ακριβό iPhone που έχει ποτέ διαθέσει η Apple. Θα βρίσκεται στα καταστήματα από τις 3 Νοεμβρίου και η αρχική τιμή του, όπως ανακοινώθηκε στο event λανσαρίσματος της εταιρείας τουλάχιστον για την αμερικανική αγορά, φτάνει τα 999 δολάρια. Πρόκειται για τιμή που αφορά την έκδοση των 64GB, ενώ θα σημειωθεί ότι υπάρχει και ακριβότερη χωρητικότητας ...

Περισσότερα »

CCleaner: Κακόβουλο λογισμικό μόλυνε εκατομμύρια συσκευές

Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν και εγκατέστησαν, άθελά τους, κακόβουλο λογισμικό στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και στους υπολογιστές τους, αφού το CCleaner, γνωστό λογισμικό διαχείρισης αρχείων, είχε μετατραπεί σε «δούρειο ίππο». Ωστόσο, η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο προτού προκληθούν εκτεταμένες βλάβες.

Περισσότερα »

Το iPhone X των 58.500 ευρώ -Ολόχρυσο, με διαμάντια και πολύτιμους λίθους (ΦΩΤΟ)

Αν το να δώσετε περίπου 1.000 ευρώ για να αποκτήσετε το νέο iPhone X που κυκλοφόρησε με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την πρώτη εμφάνιση του διάσημου κινητού τηλεφώνου, σας φάνηκαν πολλά, τότε θα αλλάξετε γνώμη μόλις μάθετε την τιμή του Lux iPhone X Ingot.

Περισσότερα »

Galaxy Note 8: Σύγκριση με τα καλύτερα bezel-less

Η τάση των bezel-less smartphones έχει ξεκινήσει να μας απασχολεί από πέρυσι, όταν η Xiaomi προκάλεσε θαυμασμό με την ανακοίνωση του Mi Mix. Κι ενώ φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα αρκετές κατασκευάστριες «υιοθετούν» αυτή τη λογική -κυρίως στις ναυαρχίδες τους- τον τελευταίο μήνα οι ανακοινώσεις είναι «βροχή» και μάλιστα σε επίπεδο απόλυτης κορυφής.

Περισσότερα »