Αρχική - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Password: Δείτε πότε πρέπει να το αλλάξετε

Password Ποια είναι τα λιγότερο ασφαλή password; Η εταιρεία ασφαλείας Keeper έψαξε 10 εκατομμύρια αρχεία που διέρρευσαν το 2016 και διαπίστωσε ότι το 17% των χρηστών είχαν ως βασικό password το 123456. Καθ ‘όλη την διάρκεια του 2016, είδαμε πολλές μεγάλες παραβιάσεις δεδομένων και εκατομμύρια στοιχεία να διαρρέουν στο Internet.

Περισσότερα »

Instagram – Ινσταγραμ: Δείτε πως λειτουργεί – Όλες οι λειτουργίες

Συμβoυλές για το Instagram Τετράγωνες φωτογραφίες, βίντεο δευτερολέπτων, όμορφα φίλτρα, πολλά και εύκολα στη χρήση εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο. Όπου συναντά κανείς τα προηγούμενα, συνήθως συναντά και το Instagram!

Περισσότερα »

Nokia 6: Έρχεται το νέο smartphone

ΝΟΚΙΑ 6 Ειδήσεις: Η HMD Global, η φινλανδική εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα χρήσης του brand της Nokia σε κινητά τηλέφωνα, ανακοίνωσε την Κυριακή το πρώτο της smartphone, που στοχεύει στο κινεζικό κοινό, στην τιμή των 1.699 γιουάν (246 δολάρια).

Περισσότερα »

Smartphones: Εφαρμογή δείχνει τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης (BINTEO)

Νέα εφαρμογή στα κινητά παρέχει βοήθεια σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης Την ώρα που η Ευρώπη αρχίζει να ζει με το φόβο της ενδεχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης, μια βρετανική εφαρμογή φιλοδοξεί να διδάξει τους πολίτες πώς μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές σε μια επίθεση.

Περισσότερα »