Αρχική - ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Ερχονται ριζικές αλλαγές στην αγορά εργασίας

Οπως αναφέρει η Alpha Bank η διάρθρωση της αγοράς εργασίας, οι σχετικές αμοιβές των επιμέρους δεξιοτήτων και η φύση της απασχολήσεως στα επόμενα έτη θα προσδιορισθεί ωστόσο από μια σειρά παραγόντων οι οποίοι είτε διαμορφώθηκαν στα έτη οικονομικής υφέσεως είτε καθορίστηκαν από ευρύτερης κλίμακας γεωπολιτικές και δημογραφικές εξελίξεις.

Περισσότερα »

Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς για το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος

Τράπεζα Πειραιώς: Με ανακοίνωση της η Τρ.Πειραιώς απαντά για όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα σχετικά με το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος. Τονίζοντας για άλλη μία φορά ότι έχουν παρθεί από την τράπεζα όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται ενώ διευκρινίζεται ότι δεν αναμένονται οικονομικές επιπτώσεις.

Περισσότερα »

Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στην Τρ. Πειραιώς

  Τράπεζα Πειραιώς: Τα πράγματα ξεκαθάρισαν για την Τρ. Πειραιώς με το Χρηματιστήριο να καταγράφει το όλο θετικό κλίμα με σημαντική άνοδο της μετοχής της την Πέμπτη. Ο διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters δήλωσε σχετικά με το πόρισμα της ΤτΕ :

Περισσότερα »

Διοίκηση Τράπεζας Πειραιώς: Καμία ουσιώδης επίπτωση για την τράπεζα από τον έλεγχο της ΤτΕ

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Με γραπτή ανακοίνωση απάντησε η τράπεζα Πειραιώς την Τετάρτη στα όσα διαδραματίζονται τελευταία σχετικά με τα κλιμάκια του SSM και της Τράπεζας της Ελλάδας και τον έλεγχο για τη διερεύνηση παραβάσεων και το πόρισμα όπου παραδόθηκε στα χέρια της αντιεισαγγελέας Άννας Ζαΐρη, η οποία προΐσταται της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και αφορά ...

Περισσότερα »

Υπεγράφη η σύμβαση μεταβίβασης της Avis στο σχήμα Olympia Group και Virtus αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς

Υπεγράφη την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου η σύμβαση μεταβίβασης από την Τράπεζα της Avis Rent a Car στο επιχειρηματικό σχήμα των Olympia Group και Virtus, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Περισσότερα »

Η Τράπεζα Πειραιώς απαντά στα δημοσιεύματα για τις έρευνες υποθέσεων προηγούμενων ετών

«Η Τράπεζα Πειραιώς έχοντας ολοκληρώσει την ανασύνθεση του διοικητικού συμβουλίου και των επιτροπών της, λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διεθνούς πρακτικής στην εταιρική διακυβέρνηση”. Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς απαντώντας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν έρευνες για υποθέσεις προηγούμενων ετών.

Περισσότερα »

Φ.Καραβίας: Από την ανάκαμψη στην ανάπτυξη

Η φετινή ΔΕΘ σφραγίζεται από το αίτημα της ανάπτυξης. Μετά από οκτώ χρόνια κρίσης, μετά από οδυνηρές εμπειρίες για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, μετά από πολλές επίμοχθες επιτυχίες αλλά και υποτροπές, κλυδωνισμούς και κινδύνους, διαπιστώνεται μια αντικειμενική σύγκλιση, ιδιαίτερα θετική για τη χώρα και τις προοπτικές της.

Περισσότερα »