Αρχική - ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Επιχορηγήσεις-Προγράμματα 2017 για τα ξενοδοχεία

Σκοπός του προγράμματος είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά, από την 1η Νοεμβρίου έως την 28η/29η Φεβρουαρίου εκάστου έτους Ανακοινώθηκε η κατάρτιση προγράμματος επιχορήγησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπογράφουν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την Καταπολέμηση ...

Περισσότερα »

Ενημέρωση του Διπλωματικού Σώματος της Ελλάδας για την Ελληνική Ναυτιλία

Διπλωματικό σώμα της Ελλάδος Τρίτη 7 Μαρτίου, ώρα 18.30, δεκάδες διπλωματικά αυτοκίνητα κατευθύνονται στον Πειραιά και στην πύλη Ε2. Εκεί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του διπλωματικού σώματος στη χώρα μας με την ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και τους εκπροσώπους των εφοπλιστικών οργανώσεων της Ελλάδας.

Περισσότερα »

Hellenic Innovation Forum 2017 με τιμώμενη χώρα το Ισραήλ

Επιχειρηματικότητα Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hellenic Innovation Forum 2017 (hif.com.gr) που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το πολυσυνέδριο διοργάνωσαν η ETHOS EVENTS και ο ΜΚΟ SciCo – Science Communication, την 1η και 2η Μαρτίου. Περισσότερα από 1,200 άτομα συμμετείχαν στο HIF 2017, εκπροσωπώντας επιχειρήσεις, κρατικούς φορείς, επιστημονικά ιδρύματα και ερευνητικά ινστιτούτα.

Περισσότερα »

Vodafone 2017- Πρόγραμμα ReConnect: Προσλήψεις μόνο γυναικών

Vodafone 2017 Ο Όμιλος Vodafone ξεκινά το πρόγραμμα ReConnect, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει ταλαντούχες γυναίκες από 26 χώρες να επανέλθουν στην αγορά εργασίας μετά από διακοπή της σταδιοδρομίας τους.

Περισσότερα »

Συνέδριο της πρωτοβουλίας A-ENERGY INVESTMENTS: «Διαχείριση Απορριμμάτων: Η Επόμενη μέρα»

Τι ειπώθηκε για τα απορρίματα Ήταν ένα εκπληκτικό σεμινάριο από αυτά που μόνο η έμπειρη δημοσιογράφος κ. Άντα Σειμανίδη και η πρωτοβουλία της Α- Energy Investments, ξέρει να πραγματοποιεί!

Περισσότερα »

HR AWARDS: Έλαμψαν τα αστέρια του HR για το 2016!

HR Awards: Οι νικητές Σε εξαιρετικά εορταστική και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental, η δεύτερη τελετή απονομής των HR Awards. Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές.

Περισσότερα »