Αρχική - ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Συνέδριο της πρωτοβουλίας A-ENERGY INVESTMENTS: «Διαχείριση Απορριμμάτων: Η Επόμενη μέρα»

Τι ειπώθηκε για τα απορρίματα Ήταν ένα εκπληκτικό σεμινάριο από αυτά που μόνο η έμπειρη δημοσιογράφος κ. Άντα Σειμανίδη και η πρωτοβουλία της Α- Energy Investments, ξέρει να πραγματοποιεί!

Περισσότερα »

HR AWARDS: Έλαμψαν τα αστέρια του HR για το 2016!

HR Awards: Οι νικητές Σε εξαιρετικά εορταστική και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental, η δεύτερη τελετή απονομής των HR Awards. Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές.

Περισσότερα »

«O Μονάρχης της Πλαγιάς και η εταιρική υπευθυνότητα»

Ο «Μονάρχης της Πλαγιάς» (Monarch of the Glen), είναι ένας πίνακας του διάσημου Βρετανού Ζωγράφου Edwin Landseer, o οποίος δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη το 1851 ως παραγγελία της Βουλής των Λόρδων.

Περισσότερα »

«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΖΙ – CEO summit 2016»: Το χειροκρότημα στον μητροπολίτη Ν. Ιωνίας

CEO summit 2016 Ίσως από το πιο ενδιαφέρον συνέδριο του 2016 ήταν αυτό που διοργανώθηκε την 7 Δεκεμβρίου από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε) με τον τίτλο «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΖΙ – CEO summit 2016».

Περισσότερα »

Συνέδριο του Economist: Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια ανάπτυξη

Economist: Συνέδριο για την κλιματική αλλαγή Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την 30 Νοεμβρίου το συνέδριο του The Economist με τίτλο «Sustainability Summit for Southeast Europe and the Mediterranean: Adapt or Die?», το οποίο το παρακολούθησε το tilegrafima business report, όπως όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά γεγονότα.

Περισσότερα »

Cyder Monday: Εκπτώσεις- σοκ στο Ίντερνετ από σήμερα 28 Νοεμβρίου

Cyder Monday:Εκπτώσεις – σοκ έχουν σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, τα καταστήματα και θα ισχύουν ΜΟΝΟ για αγορές που θα γίνονται on line. Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν δηλώσει… συμμετοχή στον θεσμό της «Διαδικτυακής Δευτέρας».

Περισσότερα »

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου

H Λάρισα είναι μία πόλη η οποία δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Μετά την περσινή επιτυχία, η πόλη έχει ήδη ανακοινώσει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου. Φέτος διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων.

Περισσότερα »

ΓΕΜΗ:Ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών

ΓΕΜΗ: ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ H Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕ σας καλωσορίζει στην νέα Υπηρεσία «Ηλεκτρονικής Υποβολής Δικαιολογητικών» που κατά περίπτωση απαιτούνται για την καταχώριση μεταβολών και στοιχείων των εταιρειών στο ΓΕΜΗ. NEΟ: Ενημερώνουμε τις Ανώνυμες Εταιρείες ότι μπορούν να αναρτούν με επιμέλειά τους (απευθείας) τις προσκλήσεις για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης και για ενάσκηση δικαιώματος προτίμησης, ...

Περισσότερα »