Αρχική - ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

Πάνω από 200 εκατ. θα πληρώσουν για τις άδειες οι τηλεφωνικές εταιρείες

Περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ θα κληθούν να καταβάλλουν η Cosmote, η Wind και η Vodafone για να αποκτήσουν έντεκα δικαιώματα χρήσης φάσματος ραδιοσυχνοτήτων στη ζώνη των 1.800 MHz.

Περισσότερα »

Βραβεία «MADE IN GREECE 2017»

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των βραβείων, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.

Περισσότερα »

Ποιος θα σταματήσει τα fake news;

Τι σημαίνει ο όρος «fake news»; Πότε εμφανίστηκε ως φαινόμενο; Γιατί οι άνθρωποι καταναλώνουν ψευδείς ειδήσεις; Και, τελικά, ποιος θα τις σταματήσει; Αυτά ήταν μόλις μερικά από τα ερωτήματα στα οποία θέλησαν να δώσουν απαντήσεις οι δημοσιογράφοι και ειδικοί της επικοινωνίας που συμμετείχαν στην εσπερίδα με θέμα «Fake News. Ποιος θα τα σταματήσει;» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 ...

Περισσότερα »

Εκπόνηση σχεδίου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση έχει τεθεί μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 15:00, το πλαίσιο αρχών και στόχων του «Σχεδίου Εθνικής Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα των επιχειρήσεων και των οργανισμών».

Περισσότερα »

«Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Forum για την ανάπτυξη του Σιδηροδρόμου στην Ελλάδα Σε μία ιδιαίτερα αποφασιστική καμπή για τη συνολικότερη ενίσχυση του Σιδηροδρόμου, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου ΟΣΕ στις 28 & 29 Ιουνίου στην Αθήνα (ξενοδοχείο Athens Divani Caravel) διήμερο forum με τίτλο: «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές».

Περισσότερα »

Σεμινάριο «Ο Πελάτης Πρώτα- Putting the Customer First»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την Optimal HR Group διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: « Ο Πελάτης Πρώτα – Putting the Custom –First», στο οποίο θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί το πρόγραμμα Customer Loyalty, την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:30-20:00, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ, Λάρισα.

Περισσότερα »

Επενδυτικό φόρουμ «Ιnvest EU: Στην Ευρώπη και Ελλάδα των Συμπράξεων»

Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις για μεγαλύτερη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην ανάπτυξη έργων και επενδύσεων υψηλής ποιότητας στη χώρα μας; Που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, ποια χρηματοδοτικά και θεσμικά εργαλεία θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά και ποια είναι η επόμενη γενιά έργων που θα πραγματοποιηθεί με Συμπράξεις;

Περισσότερα »

H&M: Δείτε τον σούπερ εργοδότη του annual report του Business of Fashion

H H&M ανακοίνωσε ότι συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο annual report του Business of Fashion με τις «Καλύτερες Εταιρείες εργασίας στο χώρο της μόδας για το 2017», το οποίο προβάλει τους κορυφαίους παγκόσμιους εργοδότες στον κλάδο σήμερα. «Η δέσμευση της H&M να είναι ένας σπουδαίος εργοδότης, γίνεται δυνατή με το να ακούει το feedback των εργαζομένων, με στόχο τις θετικές επιπτώσεις στον ...

Περισσότερα »