Αρχική - Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Μεταναστευτικό: Καταβολές, προεκτάσεις, λύση

Του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη, συγγραφέα Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν την πολιτική ζωή αλλά κυρίως την καθημερινότητα αρκετών χωρών της Ευρώπης πρωτοστατούντος της Ελλάδας, είναι το ζήτημα του μεταναστευτικού.

Περισσότερα »

Η μόδα της απιστίας ως δήθεν συνταγή βελτίωσης του γάμου

Του Ανδρέα Μ. Καραγιάννη Σύμφωνα με έρευνες σε πανευρωπαικό επίπεδο, η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση στο sex*ng σε ολόκληρη την Ευρώπη, το οποίο με βάση έρευνες καθηγητών και ινστιτούτων σεξολογίας είναι το ίδιο δημοφιλές μέσο σεξουαλικής έκφρασης και στα δύο φύλα.

Περισσότερα »

Ο Συριακός Στρατός έτοιμος να μπει στην Αλ-Μπαμπ

Τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα στην συριακή πόλη του Γιώργου Θεοχάρη Συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου για την Αλ-Μπαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν όλα τα ΜΜΕ που καλύπτουν ειδικά τον συριακό πόλεμο, ο Συριακός Στρατός αυτήν την στιγμή βομβαρδίζει την πόλη Ταντίφ, η οποία απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από την Αλ-Μπαμπ, στα νότιά της.

Περισσότερα »

Μπροστά σε νέα ρωσοτουρκική κρίση;

Συγκρούσεις μεταξύ Τουρκικού και Συριακού Στρατού στην Αλ-Μπαμπ Όλες οι πηγές πληροφόρησης αναφέρουν ότι σημειώνονται για πρώτη φορά συγκρούσεις μεταξύ του συριακού στρατού και των τουρκικών στρατευμάτων που υποστηρίζουν την επιχείριση «Ασπίδα του Ευφράτη» στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Χαλεπίου.

Περισσότερα »

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Βεβύλωση νεκρού από τον Δημήτρη Χατζόπουλου-Να παρέμβει εισαγγελέας

Είναι σάτιρα αυτό ρε άνθρωπε;!!!! Ντροπή και αηδία. Δεν πέρασαν λίγες που είχε πεθάνει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης κι ο σκιτσογράφος Δημήτρης Χαvτζόπουλος προέβη σε αυτή την απίστευτη απρέπεια που παραπέμπει σε βεβήλωση νεκρού.Να παρέμβει ο εισαγγελέας άμεσα. Δείτε το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-8-2-2017

Περισσότερα »

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Το ύστατο χαίρε με τραγούδια του- Βίντεο ντοκουμέντο

Λουκιανός Κηλαηδόνης Συγγενείς, φίλοι, απλοί άνθρωποι που οι ζωές τους στιγματίστηκαν από τα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη λένε το τελευταίο αντίο.

Περισσότερα »

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Στη Σόφια για αποτέφρωση η σορός του σήμερα στις 22:00

Κηλαηδόνης Η οικογένεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Σήμερα στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της σορού του στη Σόφια, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ (tilegeafima.gr).

Περισσότερα »

Μπασάρ Άσσαντ: εάν δεν έκανα λάθη, δεν θα ήμουν άνθρωπος

Οι θεσμοί του ΟΗΕ και το Δικαστήριο της Χάγης εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα και δεν νοιάζονται για την αλήθεια, Σαουδική Αραβία, Τουρκία, Κατάρ, Βρετανία, Γαλλία και ΗΠΑ προκάλεσαν τον πόλεμο στη Συρία. Του Γιώργου Θεοχάρη O Σύριος πρόεδρος Μπασάρ Άσσαντ παραχώρησε συνέντευξη σε 3 βέλγικα μέσα, στις φλαμανδικές εφημερίδες Sudpresse, Knack και VR. Στην ερώτηση εάν έχει κάνει λάθη, ο Σύριος ...

Περισσότερα »