Αρχική - Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

O Ομπάμα αφήνει τον κόσμο βυθισμένο στην τρομοκρατία

Με αφορμή την αποχώρηση Ομπάμα του Γιώργου Θεοχάρη Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο κατήγγειλε την απίστευτη «εκστρατεία μίσους» εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ταυτόχρονα τόνισε το στοιχείο το οποίο θα στιγματίζει για πάντα την θητεία του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, που είναι η απίστευτη έκρηξη της τρομοκρατίας, η οποία προκλήθηκε με τις αποσταθεροποιητικές παρεμβάσεις της ΗΠΑ σε όλο τον ...

Περισσότερα »

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- keaprogram: Πάει για Φεβρουάριο;

Keaprogram ΚΕΑ 2017 Παράταση για ένα μήνα θα πάρουν η κάρτα σίτισης και η οικονομική ενίσχυση που δίνεται στους πολίτες 30 δήμων στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Αυγής”.

Περισσότερα »

Ο ιρακινός στρατός απελευθέρωσε το Πανεπιστήμιο της Μουσούλης (ΦΩΤΟ)

Ιράκ-Μοσούλη: O στρατός απελευθέρωσε το πανεπιστήμιο Του Γιώργου Θεοχάρη Δύο από τις μεγαλύτερες νίκες από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μοσούλης από το Ισλαμικό Κράτος πέτυχε ο ιρακινός στρατός.

Περισσότερα »

Η υπό διάλυση Τουρκία προκαλεί

Του Γιώργου Θεοχάρη Η προκλητική στάση του Ερντογάν τόσο στο θέμα του Κυπριακού όσο και στο θέμα των νησιών του Αιγαίου δεν μπορεί να αλλάξει την αδήριτη πραγματικότητα για την χώρα του. Ότι δηλαδή ηγείται μιας χώρας, την οποία οδηγεί στην διάλυση.

Περισσότερα »

Η στιγμή να αποφασίσεις, με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις

Του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη Λένε ότι τον χαρακτήρα του ανθρώπου τον βλέπεις από το πως συμπεριφέρεται σε εκείνους από τους οποίους δεν έχει συμφέρον. Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν είδαμε την σύγκρουση δύο κόσμων.

Περισσότερα »

Μία ακόμη «δίκαιη» απόφαση τουρκικού δικαστηρίου

Ισόβια προτείνει ο Εισαγγελέας για όσους αποκάλυψαν την αποστολή όπλων προς Αλ-Κάιντα! του Γιώργου Θεοχάρη Κι ενώ όλη η Ελλάδα υποδέχθηκε με αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας τις δύο εισηγήσεις των Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου για την μη έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών, μία νέα πρόταση Τούρκου Εισαγγελία ήλθε σήμερα στο φως, η οποία αποδεικνύει πόσο «δίκαια» λειτουργεί το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης ...

Περισσότερα »

Θεσσαλονίκη: Το άσπρισε μέχρι και στην αμμουδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιόνια στην Θεσσαλονίκη Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σφοδρή χιονόπτωση πέφτει στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να έχουν θαφτεί στο χιόνι, ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Περισσότερα »