Αρχική - Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…

Εκλεισε το πενταετές ομόλογο με επιτόκιο 4.625% – 3 δισ. πήραμε από τις αγορές

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ Ολοκληρώθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές. Η χώρα άντλησε 3 δις. ευρώ με επιτόκιο 4,625%. Σε non paper το μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι «η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία».

Περισσότερα »

Εξοδος στις αγορές: Στο 4.875% – 4.75% το επιτόκιο για το πενταετές ομόλογο!

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ Στην μάχη για να πετύχει καλύτερο επιτόκιο του 4.95% που είχε δώσει η προηγούμενη κυβέρνηση δίνει η κυβέρνηση σήμερα όπου μέχρι στιγμής το επιτόκιο κινείται από 4.875 – 4.75% ενώ οι προσφορές φθάνουν πάνω από 5.5 δις.

Περισσότερα »

ALERT: Έξοδος στις αγορές με άγνωστο επιτόκιο!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το υπουργείο Οικονομικών και δημοσιεύεται στο ΧΑΑ που αναφέρει ότι το Ελληνικό Δημόσιο προσέλαβε τις τράπεζες BNP, Bank of America Merrill Lynch, Citi, Deutsche Bank, HSBC, ως αναδόχους προκειμένου να προχωρήσουν στην έκδοση νέου ομολόγου 5ετούς διάρκειας.

Περισσότερα »

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Κάντο όπως ο Σαμαράς!

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας, Οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ Σε θρίλερ εξελίσσεται η προσδοκία της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές. Η κυβέρνηση «παλινωδεί» και πάλι με το πότε χρονικά θα βγει στις αγορές και περιμένει το «κατάλληλο κλίμα» για να μας πει όταν βγει ότι πέτυχε μικρότερο επιτόκιο από το 2014. Ουσιαστικά δηλαδή «ανταγωνίζεται» και περιμένει με δόλωμα το επιτόκιο ...

Περισσότερα »

Θερινές εκπτώσεις 2017: Άδεια πορτοφόλια και προσφορές- σοκ

Θερινές εκπτώσεις 2017: Προ των πυλών βρίσκονται οι θερινές εκπτώσεις για το 2017, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουλίου και θα κρατήσουν μέχρι τις 30 Αυγούστου. Είναι όμως ικανές να οδηγήσουν τους καταναλωτές στα μαγαζιά και -το πιο βασικό- στο ταμείο τους;

Περισσότερα »