Αρχική - ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ

Παιδική παχυσαρκία: Μπορεί να προβλεφθεί πριν τη γέννηση

Παχυσαρκία Πριν τη γέννηση του παιδιού φαίνεται πως καθορίζεται η παιδική παχυσαρκία όπως βεβαιώνουν οι επιστήμονες, την ώρα που περίπου 4 στα 10 Ελληνόπουλα προσχολικής και σχολικής ηλικίας είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα.

Περισσότερα »

Περπάτημα: Τρεις τρόποι για να καίτε περισσότερο λίπος

Περπάτημα και αδυνάτισμα Το περπάτημα είναι μια ενδεδειγμένη μορφή άσκησης ακόμη και για όσους έχουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα υγείας ενώ μπορεί να γίνει με μηδενικό κόστος και χωρίς εξοπλισμό.

Περισσότερα »

Μπύρα: Γιατί προκαλεί συσσώρευση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς;

Μπύρα Μπορεί η μπύρα, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός, να αποτελεί μία ιδιαιτέρως δημοφιλή επιλογή, δεν είναι λίγα όμως τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στη σιλουέτα και στην υγεία μας.

Περισσότερα »

Διαφραγματοκήλη: Πότε χρειάζεται εγχείρηση;

Διαφραγματοκήλη Συχνή, πολύ ενοχλητική και μερικές φορές απειλητική για τη ζωή είναι η διαφραγματοκήλη, γι’ αυτό και η αντιμετώπισή της δεν είναι ενιαία αλλά καθορίζεται από τα συμπτώματα και την γενική κατάσταση της υγείας των ασθενών.

Περισσότερα »

Αλλεργίες: Τρεις συμβουλές για να τις αντιμετωπίσετε

Υγεία Η άνοιξη φέρνει πάντα μαζί της τις γνωστές, ενοχλητικές αλλεργίες. Ιδιαίτερα όσοι ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή από καταρροή και φαγούρα οπλίζονται με τα απαραίτητα φάρμακα αλλά και με αρκετή υπομονή προκειμένου να τα βγάλουν πέρα!

Περισσότερα »