Δροσερό παγωτό γιαούρτι

Loading...


Συνταγές μαγειρικής: Υλικά για 4-6 άτομα.

450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι

Διαβάστε επίσης:   Νηστίσιμα: Συνταγές εξπρές

Εκτέλεση

Όπως αναφέρει το sidagi.gr ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.

Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.

  

loading...