Η πιο εύκολη συνταγή για παγωτό μερέντα

Loading...


Πανεύκολη για παγωτό μερέντα!

ΥΛΙΚΑ:
• 2 γάλατα εβαπορέ
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 μικρή merenda
• 1 βανίλια
• 5-6 γεμιστά μπισκότα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.

2. Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.

3. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.

Διαβάστε επίσης:   Λίπος στην κοιλιά: Γιατί θεωρείται τόσο επικίνδυνο

4. Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!

5. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο «κάθεται» στο πάτο του μπολ)..

6. Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.

  

loading...