Κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκάλι και κονιάκ




για 2-4 άτομα.

1 ολόκληρο
Λίγο κονιάκ
1 μεγάλο ποτήρι χυμό
Ξύσμα πορτοκαλιού
Αλάτι
Πιπέρι

Διαβάστε επίσης:   Τυροκροκέτες με μπρόκολο

Τεμαχίζετε το κοτόπουλο στα τέσσερα, αλατοπιπερώνετε και το χαράζετε.
Ανακατεύετε το κονιάκ με το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε το ξύσμα.
Αλείφετε το κρέας με το μείγμα και προσθέτετε λίγο στο ταψί.
Ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα.
Κάθε τόσο αλείφετε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ.

  

Ελάτε στην παρέα μας!