Μοσχάρι με κρέμα γάλακτος

Loading...



για 2-4 άτομα.

1 κιλό
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

Διαβάστε επίσης:   Νηστίσιμοι γαριδοκεφτέδες

Όπως αναφέρει το sidagi.gr βράζετε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζετε λίγο τα μανιτάρια.
Μεταφέρετε το κρέας σε άλλη κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζετε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.
Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτετε δύο ποτήρια νερό και αφήνετε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.
Στο χρόνο αυτό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.

  

Ελάτε στην παρέα μας!