Σαλάτα με τόνο και βαλεριάνα

Loading...


για 2 άτομα.

180 γρ. φρέσκο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.
150 γρ. φρέσκα μύρτιλα
1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
1 κ.γ. umami
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα πάπρικα γλυκιά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο
2 χούφτες σαλάτα
Χυμό από ½ lime

Διαβάστε επίσης:   Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Όπως αναφέρει το botrini.gr ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε.
Επάνω απλώνουμε την ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.

  

loading...