Facebook: Πώς να «κρύβεται» πόση ώρα πριν είχατε μπει

Loading...


Ισως να θέλατε να μη δείχνει το πριν από πόση ώρα ήσασταν μέσα. Και όμως υπάρχει τρόπος.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας, γράφει το seleo.gr.

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)

Διαβάστε επίσης:   Facebook: Μετέδωσαν Live τον βιασμό 15χρονης

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.

  

loading...