Αρχική - Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις

Τουρκία: Συλλαμβάνουν όποιον φορά μπλουζάκι που γράφει «ήρωας»

Τουρκία τώρα: Τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι συνελήφθησαν στην Τουρκία επειδή φορούσαν μπλουζάκια που ανέγραφαν το σύνθημα «ήρωας», κάτι που για τις αρχές αποτελεί μια ένδειξη υποστήριξης προς τους δράστες του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος της περασμένης χρονιάς.

Περισσότερα »

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πέθανε σαν σήμερα-Τα τελευταία λόγια της

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ-‘Μην ανησυχείς, εγώ στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας’Η απάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον γιατρό της όταν έμαθε ότι ήταν βαριά άρρωστη. Πέθανε σε μόλις 63 μέρες, σαν σήμερα, το 1996 Από τη Μηχανή του Χρόνου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996 από καρκίνο. Από την ημέρα που έμαθε ότι ήταν άρρωστη πέρασαν …

Περισσότερα »

Ζεόλιθος: 11 απίθανες χρήσεις στην καθημερινότητά μας

Ζεόλιθος χρήσεις: Πήρε το όνομά του από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω, που σημαίνει βράζω και λίθος, που σημαίνει πέτρα. Μία πέτρα λοιπόν που βράζει, ένα ορυκτό από τα πλέον πολύτιμα, με εξαιρετικά πολλές ιδιότητες και άλλες τόσες εφαρμογές.

Περισσότερα »

Τροχαίο Κύμη: Τα πρόσωπα της τραγωδίας (ΦΩΤΟ)

Κύμη: Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες.

Περισσότερα »