Κάρτα αγρότη 2017: Αιτήσεις στην τράπεζα Πειραιώς

Loading...


Στην  μπορούν να απευθύνονται οι αγρότες οι οποίοι επιθυμούν να εκδώσουν την Κάρτα του Αγρότη.

Συγκεκριμένα, η , συμφώνησε με το να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της έκδοσης της .

Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη την Πέμπτη 2 Μαρτίου από και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της κ. Γεώργιο Πουλόπουλο, Μνημόνιο Συνεργασίας, μέσω του οποίου εντάσσεται στην εν λόγω πρωτοβουλία η της , την οποία έχουν ήδη από πέρυσι χιλιάδες αγρότες.

να χρηματοδοτήσουν άμεσα τις δαπάνες που συνδέονται με τις επαγγελματικές και άλλες συναφείς ανάγκες τους, κατά τη διάρκεια της παραγωγικής περιόδου (λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα, καύσιμα κλπ), συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση του κόστους παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:   ΟΠΕΚΕΠΕ: 7,3 εκ ευρώ θα λάβουν οι αγρότες - Δείτε ποιοι

Επίσης, μέσω , οι παραγωγοί μπορούν να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους σε , , τη δαπάνη για την αγορά εργοσήμων, την πληρωμή αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος και τελών άρδευσης, το κόστος υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, το κόστος ενοικίου γης, το κόστος ανταλλακτικών και επισκευής για αγροτικά μηχανήματα, κ.α.

είναι ένα σύγχρονο τραπεζικό προϊόν, με τεχνολογία Chip & PIN Contactless για πρόσθετη ασφάλεια και με πιστοδοτικό όριο συνδεδεμένο με τη βασική ενίσχυση που λαμβάνουν οι παραγωγοί. Στην ουσία, , τη στιγμή που τη χρειάζεται, για τις ανάγκες της παραγωγής του.

που είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα αγροεφοδίων και πρατηρίων καυσίμων της αγοράς και αποκτάται χωρίς έξοδα έκδοσης, χωρίς ετήσια συνδρομή και χωρίς πρόσθετες διασφαλίσεις όπως υποθήκες, προσημειώσεις κλπ.

Διαβάστε επίσης:   ΕΛΓΑ: Πληρωμή αποζημιώσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους

εξοφλείται αυτόματα με την καταβολή των επιδοτήσεων και το όριό της επαναπροσδιορίζεται κατά την επόμενη παραγωγική περίοδο. Εφόσον ο κάτοχος το επιθυμεί, μπορεί, εντός της περιόδου χρήσης, να πραγματοποιεί ελεύθερα καταβολές ποσών, μειώνοντας το υπόλοιπο της κάρτας του και αποκτώντας τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσει τα σχετικά ποσά.

Επιπλέον, για τους κατόχους προσφέρονται ασφαλιστικά προγράμματα σε προνομιακή τιμή από συνεργαζόμενες εταιρείες. H κάρτα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με ειδικές προσφορές εκπτώσεων προς τους αγρότες για προϊόντα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του πρωτογενούς και άλλων τομέων της οικονομίας.

Επισημαίνεται ότι, με δεδομένο πως η παραγωγική περίοδος έχει ξεκινήσει και προκειμένου να μη διαταραχθεί η δυνατότητα πρόσβασης των αγροτών στην αναγκαία ρευστότητα, η Τράπεζα Πειραιώς θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο πλαστικό της σημερινής «Κάρτας Αγρότη» στις αρχές του επόμενου έτους και πριν τη νέα παραγωγική περίοδο.

Επισημαίνεται ότι, με δεδομένο ότι η παραγωγική περίοδος έχει ξεκινήσει και προκειμένου να μη διαταραχθεί η δυνατότητα πρόσβασης των αγροτών στην αναγκαία ρευστότητα, η Τράπεζα Πειραιώς θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο πλαστικό της σημερινής «Κάρτας Αγρότη» στις αρχές του επόμενου έτους και πριν τη νέα παραγωγική περίοδο. Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς (www.piraeusbank.gr)

  

loading...