ΟΓΑ Α21- Πληρωμή: Το επίδομα τέκνων στους λογαριασμούς έως 25/7

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


: Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ημερομηνίες πίστωσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων η  του Οικογενειακού Επιδόματος του .

:Αναλυτικότερα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας,  εδώ, οι πληροφορίες ήθελαν να καταβληθεί η β’ δόση του οικογενειακού επιδόματος του (www.oga.gr) το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Την είδηση τελικά  επιβεβαίωσε και  ο οποίος, σε δηλώσεις του στον , έδωσε ημερομηνίες μεταξύ 20-25 Ιουλίου. Επιπροσθέτως, υπογράμμισε ότι έχουν αρχίσει να πληρώνονται επιδόματα κηδείας, λοχείας κτλ.

Επίσης μέχρι και τις 30 Ιουνίου έχει δοθεί χρονικό περιθώριο προκειμένου να κατατεθούν στον (oga.gr) οι αιτήσεις  ούτως ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τη β΄ δόση των επιδομάτων και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την είσπραξή της, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός.

Διαβάστε επίσης:   ΟΓΑ: 104.000 επιπλέον θα λάβουν το επίδομα τέκνων β´ δόση 2017

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του :

Τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων ότι, ο ενόψει της πληρωμής της Β’ δόσης 2017 έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί όσες αιτήσεις θα υποβληθούν στην Α.Α.Δ.Ε (taxisnet) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων, των οποίων οι αιτήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων, και θα υποβληθούν μέχρι τις 30/6/2017, θα καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά με .

Οι αιτήσεις των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων που θα υποβληθούν μετά την 30η Ιουνίου 2017, θα επεξεργαστούν και θα ελεγχθούν στη συνέχεια, ενόψει της πληρωμής της επόμενης Γ’ δόσης.

  

loading...