ΟΓΑ: Τι θα γίνει με τις ανεξόφλητες εισφορές

Loading...


: Μετά την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης οι παραγωγοί θα μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές του Β΄ εξαμήνου του 2016, που είναι ασφαλισμένοι στον πρώην (oga.gr).

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος με το Νόμο 4387/16, από τις αρχές του 2017 οι αγρότες, όπως και οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι στον , είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάθε μήνα τις τους.

Όμως ήδη από το 2016 κι ενώ ήταν ακόμη ασφαλισμένοι στον , που ενσωματώθηκε στον , οι αγρότες οφείλουν την ασφαλιστική εισφορά του δευτέρου εξαμήνου 2016. Τα ειδοποιητήρια για πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών Β΄ εξαμήνου 2016 αποστέλλονται αυτές τις ημέρες στους ασφαλισμένους.

Διαβάστε επίσης:   ΟΓΑ εισφορές: Πότε λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της β´ εξαμήνου- Ειδήσεις τώρα

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ και τα όσα δήλωσε στην Βουλή ο Διοικητής του ΕΦΚΑ, Θανάσης Μπακαλέξης, η προθεσμία καταβολής των τρεχουσών εισφορών του Β΄ εξαμήνου 2016 των ασφαλισμένων, αυτοτελώς απασχολούμενων και εργοδοτών, του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του πρώην λήγει την 30-11-2017, δηλαδή μετά και την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης, σημειώνει το ypaithros.gr.

  

loading...