Αναστασιάδης: «Eκτός της Παναγίας κανείς άλλος δεν μας βοηθά…»

Loading...


Δίκιο στον κόσμο του ΠΑΟΚ έδωσε ο Αγγελος Αναστασιάδης για τις διαμαρτυρίες του, ενώ πρόσθεσε ότι μόνο η… Παναγία βοηθά την ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA:

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολη και την ευθύνη την φέρουμε εμείς. Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει. Γιατί όταν η ομάδα δεν κερδίζει επόμενο είναι, στην Ελλάδα βρισκόμαστε και το γνωρίζουμε, απλά το θέμα είναι πως έχουμε χάσει πόντους και παιχνίδια, έχουμε και προβλήματα με τραυματισμούς, τιμωρίες. Έξω Κλάους, Τσανδάρης, Σαλπιγγίδης και Ρατς. Είμαστε πολλοί λίγοι. Εύχομαι να μην προκύψει κι άλλο πρόβλημα σήμερα. Να μπορέσουμε να βγάλουμε 18αδα».

Για τα τελευταία γεγονότα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Όταν υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα, οι μόνοι που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος είμαστε εμείς απο το αγωνιστικό κομμάτι και εκτός από την Παναγιά δεν βλέπω κανέναν άλλον να μας βοηθήσει. Είμαστε εμείς και ο Θεός. Και πιστεύω γιατί τελευταία μας είχε εγκαταλείψει πλήρως. Το είδατε στο Περιστέρι, ενα ημίχρονο δικό μας. Χάνουμε 1-0, μένουμε με δεκα παίκτες, γίνονται σημεία και πράγματα που σου δείχνουν ότι φταις για άλλα πράγματα από το αγωνιστικό.»

Για το ματς με την Βέροια, τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή με την Βέροια γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα. Η Βέροια είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έχει καλό προπονητή, καλούς παίκτες. Παίζει στην έδρα της, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και πρέπει να το ξεπεράσουμε».

  

loading...