Αναβλήθηκε το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας

Loading...


Η κίνηση της Super League να μη δεθχεί να αλλάξει ημερομηνία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, έδειχνε αναβολή για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός κάτι που τελικά συνέβη.

Η ΕΠΟ όρισε ημερομηνίες για τους 3 επαναληπτικούς προημιτελικούς, όχι όμως για το μεγάλο ντέρμπι.

Η ρεβάνς του 1-1 θα «οριστεί στο μέλλον» όπως αναφέρει η ΕΠΟ, η οποία αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει ούτε καν τις πιθανές ημερομηνίες. Όπως αναφέρει η ΕΠΟ, η Επιτροπή Κυπέλλου ενημέρωσε ότι ο «ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα» και συνεχίζει στην ανακοίνωσή της «Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015″».

Φυσικά στο σημαντικό ερώτημα για το πότε θα ορισθεί η αναμέτρηση, η ανακοίνωση αναφέρει «Κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».

Οι υπόλοιποι επαναληπτικοί προημιτελικοί ορίσθηκαν ως εξής
Πανιώνιος-Ηρακλής: 4/3/2015, ώρα 19:00
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: 5/3/2015, ώρα 16:00
SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ: 5/3/2015, ώρα 19:30

  

loading...