Άρης: Κακουργηματική δίωξη για υπεξαίρεση και ξέπλυμα κατά Λάσκαρη

Loading...


Άρης: Σοκ προκαλεί στην ομάδα μπάσκετ του Άρη η είδηση ότι ο εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Νούλης, άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Γεωργίας Ευσεβίου.

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη κατά του Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του, από τον εισαγγελέα Αθηνών, Γιώργο Νούλη λίγες μέρες μετά τις φήμες για σύλληψη του πρώτου για μερικές ώρες, μέχρι να αφεθεί ελεύθερος, πληροφορίες πάντως οι οποίες διαψεύστηκαν από την πλευρά του Άρη.

Διαβάστε επίσης:   Παναθηναϊκός: Εξετάζεται ο Ντάριους Άνταμς

Η δίωξη αφορά υπόθεση διαδικτυακής πώλησης χρυσού, με την οποία έχουν ασχοληθεί και οι Ελβετικές Αρχές. Η ελληνική δικαιοσύνη διώκει τον κ.Λάσκραη και τη σύζυγό του, Γεωργία Ευσεβίου, για δυο κακουργήματα την υπεξαίρεση και την νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, με την υπόθεση ήδη να έχει ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από το μέλλον του ίδιου του Λάσκαρη και της συζύγου του, ερωτήματα δημιουργούνται και για το μέλλον της ΚΑΕ Άρης, με τους παίκτες να παραμένουν απλήρωτοι για αρκετό καιρό παρά τις υποσχέσεις για εξόφλησή τους.

  

loading...