Κόντε: Ορατό το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης από την Τσέλσι

Loading...


Κόντε: Τι κι αν θεωρείται ο αρχιτέκτονας της επιστροφής της Τσέλσι στην κορυφή της Premier League: Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε από την Τσέλσι.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, η εξέλιξη αυτή είναι πιθανή καθώς η σχέση του με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι τεταμένη λόγω της υπόθεσης Ντιέγκο Κόστα.

Αναλυτικότερα, ο Ρώσος μεγιστάνας είναι εξοργισμένος με την απόφαση του Ιταλού προπονητή να διώξει από την ομάδα τον Ισπανό επιθετικό, καθώς δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, ο Κόντε φαίνεται πως αποφάσισε χωρίς τη συναίνεση του ιδιοκτήτη, ο οποίος τώρα είναι έξαλλος μαζί του!

Διαβάστε επίσης:   Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Καλάθη το ΝΒΑ

Επιπλέον, η οργή του Αμπράμοβιτς οφείλεται και στο γεγονός ότι ο Κόντε ανακοίνωσε στον Ντιέγκο Κόστα ότι δεν τον υπολογίζει στέλνοντας απλά ενά SMS, κάτι που ο Ρώσος θεώρησε εξαιρετικά άκομψο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πρόκειται ακόμα για ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών, ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο Αμπράμοβιτς δεν εγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Κόντε ούτε την απόφασή του και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

  

loading...