Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά την Ελλάδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού, και ανακοινώνει επισήμως το επόμενο βήμα της καριέρας του, την οποία θα συνεχίσει στην Αλ Αϊν, εξέδωσε ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό ενώ δήλωσε περήφανος που αποτέλεσε μέλος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι από ‘δω και πέρα είμαι παίκτης της Αλ Αΐν. Ανυπομονώ για τη νέα μου πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και αυτούς της ομάδας. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που με υποστηρίξατε από την αρχή μέχρι τις τελευταίες μέρες σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης:   Παναθηναϊκός: Φήμες για συμφωνία Τζέιμς και Σανς-Κοιτάζει Οθέλο Χάντερ

Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια. Υπήρξαν πολλά πάνω και κάτω, αλλά θα κοιτάζω πάντα πίσω μου με περηφάνια και ευτυχία και θα θυμάμαι τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έκανα κάθε μέρα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ομάδα. Υπήρξαν πολλά δάκρυα τις τελευταίες μέρες, δάκρυα χαρά για την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που πήρα εγώ και η οικογένειά μου από όλους εσάς τους φανταστικούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, την Ελλάδα.

Και τέλος… Στους συμπαίκτες και συνεργάτες, τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους κάθε μέρα και περάσαμε τόσα μαζί. Τους ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου για πάντα. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα παρακολουθώ τα παιχνίδια σας ως οπαδός. Σήμερα ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά για μένα και την οικογένεια μου

Με αγάπη, Μπεργκ».