Μπεργκ: Υπέγραψε και ανακοινώνεται στην Αλ Αϊν

Loading...


Παναθηναϊκός: Τελειωμένη υπόθεση θεωρούν δημοσιογραφικές πηγές από τα ΗΑΕ την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας μεταξύ Μάρκους Μπεργκ και Αλ Αΐν, με τον Σουηδό επιθετικό να αναμένεται να ανακοινωθεί από την καινούργια του ομάδα απόψε το βράδυ.

Από τη Δευτέρα έχει γίνει γνωστό ότι ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πλέον όλα δείχνουν ότι το μέλλον του Σουηδού είναι μακριά από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Τα τελευταία στοιχεία που προκύπτουν από δημοσιογραφικές πληροφορίες προερχόμενες από την Αραβία αναφέρουν ότι ο Μπεργκ υπέγραψε χθες το βράδυ συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Αΐν. Μάλιστα, διευκρινίζουν ότι το συμβόλαιο αυτό έχει διάρκεια δύο χρόνων με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:   Γκιστ: «Δεν θα μιλήσω με κανέναν πριν από τον Παναθηναϊκό»

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι υπήρξε μία παρεξήγηση στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την Δευτέρα καθώς ανέφεραν ότι η ανακοίνωση της απόκτησης του Μπεργκ από τον αραβικό σύλλογο θα γινόταν στις 10.30 το πρωί τοπική ώρα. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, ήταν λάθος καθώς οι δημοσιογράφοι της χώρας εννοούσαν την ίδια ώρα (τοπική, Εμιράτων) αλλά το βράδυ και όχι το πρωί.

Μάλιστα,σύμφωνα με το sdna.gr, υπάρχει και εξήγηση στο γεγονός αυτό καθώς αυτή την περίοδο υπάρχει το Ραμαζάνι και εξαιτίας αυτού το πρωί θεωρείται ώρα νηστείας και άρα άπαντες δουλεύουν μετά το μεσημέρι. Από την άλλη πλευρά στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να ξεκαθαρίζουν ότι στα χέρια τους δεν έχει φτάσει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση από τα ΗΑΕ.

  

loading...