Ολυμπιακός: Έληξε η διορία για Γκαρντ, ανακοινώνει Λεμονή

Loading...


Το απόγευμα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός ο Τάκης Λεμονής αφού ο Ρεμί Γκαρντ δεν απάντησε μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο Έλληνας προπονητής καλείται να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη φετινή χρονιά, κατακτώντας και τους δύο εγχώριους τίτλους, γνωρίζοντας πάντως ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και μετά το καλοκαίρι είναι περιορισμένες, αφού με τα σημερινά δεδομένα θα στραφεί στη λύση ξένου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης:   Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός: Μέσα ο Σπανούλης, έξω ο Λοτζέσκι

 περίμεναν μέχρι χθες βράδυ την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος απάντησε θετικά για το καλοκαίρι και όχι άμεσα, επικαλούμενος ως δικαιολογία ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Λιόν μιας και εργάζονται σε άλλους συλλόγους.

Ο Τάκης Λεμονής το απόγευμα της Πέμπτης θα βρεθεί στου Ρέντη για να πιάσει δουλειά. Βοηθός του θα είναι όπως και στο παρελθόν ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ στο τιμ θα παραμείνουν ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος και οι δύο αναλυτές (Μαρτάκος και Βογιατζής).

  

loading...