Ολυμπιακός: Κρίσιμο ραντεβού με Πρίντεζη

Loading...


Ολυμπιακός: Να κλείσουν τις πληγές τις φετινής χρονιάς  η οποία τους βρίσκει με… «άδεια χέρια», προσπαθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με σκοπό να επιστρέψουν στις κατακτήσεις τίτλων.

Για να συμβεί αυτό λοιπόν ένα απαραίτητο στοιχείο είναι να διατηρηθούν στην ομάδα βασικά στελέχη της, και μάλιστα Έλληνες. Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Πρίζεντης, το συμβόλαιο του οποίου έχει λήξει και μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι η ανανέωσή του.

Μπορεί και οι δύο πλευρές να έχουν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί, για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει ο παίκτης να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι καραδοκεί η Φενέρμπαχτσε η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει στον 32χρονο διεθνή το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, το οποίο ο ίδιος επιθυμεί να είναι τριετές.

Διαβάστε επίσης:   Παναθηναϊκός-Πασκουάλ: "Θέλω να μείνω αλλά..."

Πάντως για την ώρα τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός και, σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας αθλητής θα έχει συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6) στα γραφεία των ιδιοκτητών της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ με σκοπό να αναλύσουν τα δεδομένα και να δουν αν υπάρχει σημείο επαφής.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι ανάλογο ραντεβού με τον Βασίλη Σπανούλη πριν κάποια χρόνια είχε αίσιο τέλος για τους Πειραιώτες, αφού είχε μετρήσει η επιθυμία τους, η οποία υπάρχει και τώρα.

  

loading...