Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε από τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Loading...


Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι έντονες αναταράξεις στον Παναθηναϊκό, αφού μετά το γαϊτανάκι αποχωρήσεων βασικότατων παικτών (έστω και αν δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάτι) όπως οι Μπεργκ και Μολέδο, παρελθόν από το «τριφύλλι» αποτελεί και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων» αντιλαμβανόμενος ότι δεν διαθέτει στη διάθεσή του ούτε τα στοιχειώδη εφόδια προκειμένου να κάνει με αξιοπρέπεια τη δουλειά του ανακοίνωσε στον Γιάννη Αλαφούζο την απόφασή του να παραιτηθεί.

Αρχικά έγινε μία προσπάθεια να αλλάξει γνώμη, σύντομα όμως κατέστη αντιληπτό ότι η απόφασή του είναι οριστική.

Διαβάστε επίσης:   Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ: Όλα δείχνουν Μίσσα

Όπως γίνεται αντιληπτό η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τραγική ενώ αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν τον ίδιο δρόμο σκοπεύει να ακολουθήσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η διοίκηση της ομάδας άφησε εκτεθειμένους τους δύο άνδρες που παρά τα περιορισμένα μέσα που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να δείξουν σπουδαία δείγματα δουλειάς στο διάστημα που παρέμειναν στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του.

  

loading...