«Πόρτα» από Μήτρογλου λόγω Ολυμπιακού

Loading...


Ο Κώστας Μήτρογλου απέδειξε για ακόμα μία φορά το… δέσιμό του με τον Ολυμπιακό, αρνούμενος να συζητήσει την οποιαδήποτε πιθανότητα δανεισμού του τον Γενάρη σε άλλη ομάδα.

Στα γραφεία της Φούλαμ έχουν φτάσει αρκετές προσφορές για δανεισμό του Μητρογκόλ. Πολλές προτάσεις ακόμα και για τον Γενάρη και παρότι είναι σε ισχύ το deal με τους Πειραιώτες! Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι όμως και αρκετά γκολ βάζει με την φανέλα του Ολυμπιακού και προσφέρει. Έτσι συνεχίζει να ελκύει αρκετές ομάδες. Ωστόσο ο διεθνής φορ ούτε καν ήθελε να ακούσει τέτοια πιθανότητα. Ούτε να την ακούσει και φυσικά ούτε να μπει στην οποιαδήποτε διαδικασία να την συζητήσει. Ο ίδιος είναι απόλυτα πιστός στον Ολυμπιακό.

Τέτοιο είναι το πάθος του με τον σύλλογο, που έχει μόνο αυτόν στο μυαλό του. Την ομάδα με την οποία έχει δεθεί στον απόλυτο βαθμό. Επίσης την ομάδα που τον έχει στηρίξει όσο καμία άλλη. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία απολύτως βάση στην πληροφορία που διέρρευσαν την Κυριακή οι Άγγλοι περί σκέψεων των πρωταθλητών Ελλάδας για αγορά του παίκτη το καλοκαίρι από την Φούλαμ, με τους Κότατζερς να φέρονται να ζητούν 8 εκατ. ευρώ. Είναι κάτι απίθανο να συμβεί. Για τον Μήτρογλου ο δανεισμός είναι ετήσιος 

  

loading...