Συγκλονίζει ο Αντεμπαγιόρ: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Loading...


Συγκλονίζει ο γνωστός ποδοσφαιριστής Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ ο οποίος παραδέχθηκε ότι έφτασε πολύ κοντά στο να αυτοκτονήσει εξαιτίας της «δηλητηριώδους» σχέσης του με την οικογένειά του, που, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, επιθυμεί να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά.

«Ένιωθα πως ήθελα να αυτοκτονήσω. Το κράταγα για τον εαυτό μου για πολλά χρόνια. Είμαι αηδιασμένος που τα πράγματα έφθασαν σε αυτό το επίπεδο, αλλά παράλληλα είμαι και ανακουφισμένος που μίλησα για αυτό.

Η καριέρα μου θα ολοκληρωθεί σε μερικά χρόνια, εν αντιθέσει με το όνομα της οικογένειάς μου, που θα μου μείνει για πάντα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες όταν προσπαθείς να βγάλεις την οικογένειά σου από τη φτώχεια και εκείνη συνεχίζει αν σου αντιτίθεται.

Διαβάστε επίσης:   Ολυμπιακός: Μώραλης αντί Μαρινάκη στην προεδρία

Έχω πει επανειλημμένως στα μικρότερα αδέρφια μου ότι η οικογένειά μας μάς χειραγωγεί. Αλλάζω συχνά αριθμό τηλεφώνου, ώστε να μην μπορούν να με βρουν. Δε με καλούν για να με ρωτήσουν πώς είμαι αλλά για να ζητήσουν λεφτά. Αυτό συνέβαινε και αφού τραυματίστηκα στην Τότεναμ.

Με πήραν τηλέφωνο ενώ έκανα εξετάσεις για να με ρωτήσουν αν μπορούσα να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών. Τουλάχιστον ρώτησαν πως είμαι πριν ζητήσουν χρήματα!», δήλωσε ο Τογκολέζος φορ της Μπασακσεχίρ.

  

loading...