Έλεος! Βιαστής άλλαξε φύλο μέσα στη φυλακή

Loading...


Ο 50χρονος Martin Ponting, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή από το 1995 ως , αποφάσισε να μέσα στη φυλακή.

Ο , ο οποίος μάλιστα είναι και πατέρας τριών παιδιών , ύστερα από μία επέμβασή που κόστισε περίπου 11.500 ευρώ και ως Jessica Winfield πλέον μεταφέρθηκε σε γυναικεία φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Winfield κρατείται στη φυλακή Bronzefield, τη μεγαλύτερη γυναικεία στην Ευρώπη, και ευελπιστεί φέτος να αποφυλακιστεί.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε έκπληξη σε ένα από τα θύματα του, όταν ακόμα ήταν άνδρας. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Ponting και το κακό που έκανε. Είναι διαβολικό που του επέτρεψαν να κάνει , διαβολικό που μπορεί να αφεθεί ελεύθερος φέτος. Μπορεί σωματικά να άλλαξε αλλά ο εγκέφαλός του είναι ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:   Ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στην Γερμανία

Μπορείς να αλλάξεις τα γεννητικά όργανα κάποιου αλλά αυτό δεν απομακρύνει το ένστικτο μέσα του που τον έκανε να κάνει τρομακτικά πράγματα σε παιδιά. Νιώθω πως είναι κοροϊδία σε βάρος των ανθρώπων στους οποίους επιτέθηκε. Για μένα και το άλλο θύμα του είναι σαν κλωτσιά στο στόμα».

Το 2007 η Winfield υποστήριζε πως είχε μπει στο στόχαστρο στη φυλακή λόγω της σεξουαλικότητάς της. «Άλλαξα το όνομά μου σε γυναικείο για να αποδείξω στις αρχές και σε όλους πως είμαι πολύ σοβαρή και πως δεν νιώθω σωστά ως άνδρας. Νιώθω σαν γυναίκα παγιδευμένη σε ανδρικό σώμα».

  

loading...