9χρονος κερδίζει πάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο! Δείτε πώς…

Loading...


Ετοιμαστείτε να ζηλέψετε έναν 9χρονο. Γιατί;

Οχι για την τεράστια συλλογή του από κάθε είδους παιχνίδια, που όλα τα παιδιά θα ζήλευαν. Αλλά γιατί ο Εβαν κερδίζει πάνω από 1 εκ. δολάρια τον χρόνο, απλά δοκιμάζοντας παιχνίδια και ανεβάζοντας βίντεο στο youtube.

Ο ίδιος και η οικογένειά του, δημιουργούν διασκεδαστικά βίντεο που συχνά περιλαμβάνουν ειδικά εφέ και time-lapse και τα δημοσιεύουν στο κανάλι του μικρού στο YouTube. Και η ανταπόκριση στα βίντεό του είναι απίστευτη.

Έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι του, και πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές. Μόνο το παρακάτω βίντεό του έχει ξεπεράσει τις 8 εκατομμύρια προβολές!


Κάνει κάτι που κάθε παιδί θα ονειρευόταν και πληρώνεται γι’ αυτό

Και τελικά, μέσα από το κανάλι του YouTube ο Έβανς φέρνει στο σπίτι του το απίστευτο ποσό 1.300.000 δολαρίων τον χρόνο, σύμφωνα με το Business Insider.

Η πλειοψηφία των εσόδων του προέρχονται από τις διαφημίσεις που έχει στο κανάλι του, ενώ ο πατέρας του Εβαν, Τζάρεντ, είπε ότι ο μικρός Εβαν δεν γνωρίζει για τα χρήματα και για τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει.


Ο Εβαν περνάει τις μέρες του όπως κάθε μαθητής δημοτικού. Πηγαίνει στο σχολείο, κάνει τα μαθήματά του, βγαίνει με τους φίλους του, κάνει μαθήματα καράτε, και, φυσικά, περνάει κάποια ώρα στον υπολογιστή του.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε την παραγωγή των βίντεο του, ο Εβαν έχει πει: «Χάζευα στο YouTube, και ρώτησα τον μπαμπά μου αν θα μπορούσα να ξεκινήσω ένα δικό μου κανάλι». Έτσι κι έγινε.

Τα χρήματα που κερδίζει ο Εβανς, πηγαίνουν στην τράπεζα. Θα είναι σε θέση να τα ξοδέψει όταν μεγαλώσει.


Το πρώτο του βίντεο ανέβηκε τον Νοέμβριο του 2011. Σήμερα με 3 δικά του κανάλια ο μικρός είναι σταρ στο youtube.

Και φυσικά αξίζει να δείτε τις αντιδράσεις του ενώ ανοίγει τα παιχνίδια…. Ανεκτίμητες.


Σε πολλά από τα βίντεό του εμφανίζεται και η αδελφή του, η οποία είναι επίσης γλυκύτατη…
 

  

loading...