Έκλεισε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο και πέθαναν από τη ζέστη – 2 χρονών & 16 μηνών

Loading...


Κατηγορούμενη για τον θάνατο των δύο της από , ενώ τα είχε κλειδωμένα μέσα στο αυτοκίνητό της, τον περασμένο μήνα, είναι μια γυναίκα από το .

Όπως μεταδίδει το BBC, η Cynthia Marie Randolph παραδέχθηκε πως έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου για να «δώσει ένα μάθημα» στη 2χρονη κόρη της Juliet, η οποία δεν ήθελε να βγει από το όχημα.

Ο θάνατος της Juliet και του 16 μηνών αδελφού της Cavanaugh διαπιστώθηκε το απόγευμα της 26ης Μαΐου κι ενώ η θερμοκρασία ήταν περίπου 35,5 βαθμοί Κελσίου, στο σπίτι της Randolph.

Σε διάφορες συνεντεύξεις της η Randolph έπλασε πολλές διαφορετικές εκδοχές για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο των παιδιών της. Αρχικά είχε πει πως τα παιδιά μπήκαν στο αυτοκίνητο μόνα τους και κλειδώθηκαν μέσα. Η 24χρονη μητέρα είπε επίσης πως μόλις τα βρήκε έσπασε ένα παράθυρο προσπαθώντας να τα σώσει.

Διαβάστε επίσης:   Σαρβάιβορ Νέα Τώρα: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο survivor-Trailer 26/6 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά όμως παραδέχθηκε πως είχε βρει τα παιδιά να παίζουν στο αυτοκίνητο το μεσημέρι και όταν η Juliet αρνήθηκε να βγει, της έκλεισε την πόρτα για να της δώσει ένα μάθημα θεωρώντας πως η ίδια η 2χρονη και ο αδελφός της θα κατάφερναν να βγουν μόνοι τους όταν ήταν έτοιμοι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η μητέρα μπήκε στο σπίτι και κάπνισε μαριχουάνα, πέφτοντας στη συνέχεια για ύπνο για δύο με τρεις ώρες.

Παραδέχθηκε επίσης πως έσπασε το παράθυρο του αυτοκινήτου για να μοιάζει ο θάνατος των παιδιών της με ατύχημα.

Η 24χρονη αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

newsbeast.gr

  

loading...