Η βραβευμένη με Οσκαρ οργάνωση «Λευκά Κράνη» πετάει πτώματα Συρίων στρατιωτών στα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Η γνωστή «φιλανθρωπική» οργάνωσης Λευκά Κράνη, που δρα στη Συρία και τα ξένα και  ελληνικά ΜΜΕ προβάλουν συνεχώς το έργο της, έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την συμπεριφορία της εναντίον των Σύρων στρατιωτών.

Τα μέλη της οργάνωσης έχουν επανειλημμένα φωτογραφηθεί να πανηγυρίζουν μαζί με τρομοκράτες της Al Kaida, όταν οι τελευταίοι καταλάμβαναν πόλεις της Συρίας και τώρα η τελευταία τους ενέργεια αποδεικνύει το ποιοι πραγματικά είναι: πέταξαν πτώματα Συρίων κυβερνητικών στρατιωτών στα σκουπίδια, επιδεικνύοντας στην κάμερα… τα διαμελισμένα μέλη τους, όπως ακριβώς κάνουν οι τρομοκράτες της Al Kaida, με τους οποίους συνεργάζονται!

Είναι ακριβώς αυτοί που προπαγανδιστικό ντοκυμαντέρ τους βραβεύτηκε με… Όσκαρ τον περασμένο Φεβρουάριο! Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είχε ξανασυμβεί πριν ακριβώς ένα μήνα και τότε είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι αυτός που το έκανε «δεν έδρασε σύμφωνα με τους κανονισμούς» και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Διαβάστε επίσης:   Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοινώνει ότι ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Βαγδάτι σκοτώθηκε

Αυτή τη φορά δεν μπορούσαν άλλο να κρατήσουν τα προσχήματα και με ανακοίνωσή τους προ τριών ημερών απέλυσαν τον τρομοκράτη που έκανε τη βαρβαρότητα. Υπόψιν ότι αυτά είναι που έχουν βγει στη φόρα με κάμερα, φανταστείτε πόσα έχουν γίνει και δεν τα έχουμε πάρει είδηση…

  

loading...