Λονδίνο τώρα: Πέντε νεκροί και πολλά ερωτήματα…

Loading...


Πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία προκαλεί το , με τους νεκρούς να έχουν φτάσει πλέον τους πέντε, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Ένας από τους πεζούς που τραυματίστηκε στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ εξέπνευσε, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των θυμάτων ενώ τουλάχιστον 40 είναι οι τραυματίες, με τα μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο μετά την επίθεση να είναι δρακόντεια.

αποκλείστηκε και η αστυνομία εξέδωσε οδηγία, όπως διαβάζουμε στο Star.gr, προς τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν στις αποκλεισμένες περιοχές.

Ο σταθμός του μετρό στο Ουεστμίνστερ έκλεισε, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία και στη γέφυρα. Μια τεράστια περιοχή γύρω από το παλάτι έχει αποκλειστεί, ενώ αστυνομικοί πραγματοποιούν περιπολίες παντού.

Μάλιστα η αστυνομία προειδοποίησε ότι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να δουν οπλισμένους φρουρούς σε όλους του σταθμούς του μετρό, αλλά και ισχυρή αστυνομική παρουσία στους δρόμους, ενώ και στρατιώτες θα πραγματοποιούν περιπολίες σε όλη τη βρετανική πρωτεύουσα.

Η πλατεία Κοινοβουλίου, το Ουάιτχολ, η γέφυρα του Ουεστμίντερ, η γέφυρα Λάμπεθ, η Victoria Street και ο Τάμεσης έχουν χαρακτηριστεί αποκλεισμένες ζώνες, όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία.

Διαβάστε επίσης:   Λονδίνο τώρα: Ο απολογισμός του τρομοκρατικού χτυπήματος

Δεκάδες τουρίστες εγκλωβίστηκαν στο London Eye, που σταμάτησε να λειτουργεί μετά το

Ένοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ακόμα επιδρομές σε πολυκατοικία στο Μπίρμινγχαμ, αποκλείοντας την κυκλοφορία στη Χάγκλεϊ Ρόουντ στο Μπέαργουντ από τις 23:00 – 02:00.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε μετά από πληροφορίες ότι στην πολυκατοικία αυτή βρίσκονται μέλη ενός τρομοκρατικού πυρήνα, παρ’ όλ’ αυτά η αστυνομία του Λονδίνου δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

  

loading...