Μπλε φάλαινα: Σύλληψη ρώσου για το παιχνίδι που σκοτώνει

Loading...


Στα χέρια της ρωσικής αστυνομίας βρίσκεται ένας ταχυδρόμος που κατηγορείται ότι κρύβεται πίσω από την νέα διαδικτυακή «μάστιγα» της «Μπλε Φάλαινας», που έχει οδηγήσει στον θάνατο 32 εφήβους.

Όπως γράφει το cnn.gr, πρόκειται για τον 26χρονο Ιλίγια Σιντόροφ, που ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι κατασκεύασε ένα online παιχνίδι, το οποίο παρότρυνε τους νέους να προβούν σε μία σειρά από ενέργειες μέχρι να χάσουν τη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης:   Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο Survivor: Τεράστια ανατροπή στις αποχωρήσεις-Ποιοι φεύγουν

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ο 26χρονος άνδρας, φαίνεται να ομολόγησε ότι έδωσε εντολή σε μία μαθήτρια να πηδήξει κάτω από έναν συρμό του μετρό.

Ο Σιντόροφ συνελήφθη σε μια ταράτσα στη Μόσχα και μεταφέρθηκε στην πόλη Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια για να απαντήσει στις κατηγορίες που τον ήθελαν να προτρέπει ένα 13χρονο κορίτσι να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στη Ρωσία. Τον περασμένο μήνα ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών από την ίδια περιοχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πληγές με μαχαίρι σε μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

  

loading...