Οι τζιχαντιστές τιμώρησαν γυναίκα επειδή ήταν ακάλυπτα τα μάτια της!

Loading...


Δεν φτάνει που οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κόβουν τα χέρια γυναικών που τολμούν να χρησιμοποιήσουν κινητά τηλέφωνα, η «αστυνομία της σεμνότητας» της οργάνωσης γρονθοκοπεί γυναίκες επειδή είναι εκτεθειμένα τα μάτια τους σε κοινή θέα.

Σύμφωνα με το δίκτυο Israel National News, η «αστυνομία της σεμνότητας» του ΙΚ επιτέθηκε σε γυναίκες επειδή τα μάτια τους ήταν ορατά μέσα από το νικάμπ που φορούσαν.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Al-Merced κατέγραψε ένα τέτοιο περιστατικό στην περιοχή Αλμπουχαμάλ της επαρχίας Ντέρι αλ-Ζορ ανατολικά της Συρίας, όταν μία γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τζιχαντιστές γιατί παραβίασε το νόμο της σαρία και άφηνε εκτεθειμένα τα μάτια της.

Μάλιστα, δύο άνδρες που τη συνόδευαν και προσπάθησαν να την προστατεύσουν, συνελήφθησαν. Όλα αυτά, ενώ τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί οδηγός με εντολές για το πώς πρέπει να εμφανίζονται δημοσίως οι γυναίκες, τι ρούχα να φορούν και πώς να συμπεριφέρονται.

Μάλιστα, στο έντυπο που κυκλοφόρησε η ισλαμική μαντίλα χαρακτηρίζεται ως «το σπουδαιότερο των δικαιωμάτων» καθώς με το χιτζάμπ οι γυναίκες να ανακτήσουν τα δικαιώματά τους, με πρώτο από όλα την «θρησκευτική προστασία».

  

loading...