Όταν γεννήθηκε, οι γονείς του ήθελαν να τον σκοτώσουν. Μέχρι που ο Θεός έστειλε 2 αγγέλους …

Loading...


Γεννήθηκε σε ένα νοσοκομείο στην Ινδία.

Ο λόγος για ένα παραμορφωμένο μωρό που οι γονείς του ήθελαν την ευθανασία του. Εσωτερικά ήταν εντελώς υγιές.

Οι πνεύμονες, ο εγκέφαλος και η καρδιά του λειτουργούσαν κανονικά.

Όμως, η εξωτερική του εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα παραμορφωμένη. Η μύτη και το στόμα του ήταν αγνώριστα, ενώ στα μικροσκοπικά χέρια του έλειπαν δάχτυλα και δεν είχε πόδια.

Η οικογένειά του αρνήθηκε να το πάρει στο σπίτι. Μάλιστα, είπαν στους γιατρούς ότι εάν το έπαιρνε το μωρό στο σπίτι, αυτό θα γινόταν μόνο για να το σκοτώσει.

Ωστόσο, ο Θεός έστειλε στο μωρό δύο ευκαιρίες. Τους δύο ξένους που εργάζονταν στο νοσοκομείο, Raja και η Jessica Paulraj που ερωτεύτηκαν παράφορα το μωρό και τον Dr. John VanAlts, που ήθελε να βοηθήσει αυτό το γλυκό αγόρι που είχε ένα τέτοιο δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή του.

Ο Dr. John VanAlts συγκινήθηκε από την ιστορία του μωρού και ήταν ενθουσιασμένος να βοηθήσει, δίνοντας την ευκαιρία στους δυο ξένους.

Πάντως, το μωρό θα χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις, μεταξύ των οποίων η μία για να διορθώσει το στόμα του, ώστε να μπορεί να φάει και να μιλήσει κανονικά. Το σημαντικό είναι πως τώρα είναι μέρος μιας ευτυχισμένης οικογένειας, με την νέα μαμά του την Jessica και τον μπαμπά του τον Raja και τον νέο αδελφό του Elliott.
 

  

loading...