Συγκινητικό βίντεο: Η αγάπη δεν γνωρίζει διακρίσεις

Loading...


Νιώθωντας «κακό παιδί» επειδή αγαπά.

Επειδή δεν μπορούσε να εκπληρώσει τα όνειρα της οικογένειάς του. Επειδή δεν θα έφερνε ποτέ σπίτι μια κοπέλα που θα γινόταν νύφη τους.

 Η ιστορία του Fang Chao συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους, με το βίντεο Coming Home να σημειώνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές στο QQ, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες social media στην Κίνα.

Έπρεπε πάντα να κρύβεται. Όταν γνώρισε τον άνθρωπο της ζωής του, η αγάπη του έδειξε τον δρόμο και αποφάσισε ότι θέλει να νιώσει ελεύθερος.

Επιστρέφοντας σπίτι του για την πρωτοχρονιά, αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Στο βίντεο αποτυπώνονται τα συναισθήματα των δύο πλευρών αφότου αποκάλυψε την αλήθεια που οδήγησε στο να τον «αποκηρύξουν» για ένα χρόνο.

«Είναι ακόμα το παιδί που μεγάλωσα από μωρό. Ελπίζω απλά να είναι χαρούμενος». Η στιγμή που η αγάπη δεν γνωρίζει όρια και αποδέχεσαι έναν άνθρωπο για αυτό που πραγματικά είναι.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχουν μαρτυρίες από μητέρες ομοφυλόφιλων που προσφέρουν τις συμβουλές τους, καλώντας τους νέους να μοιραστούν αυτά που νιώθουν με τους γονείς του.

«Μοιραστείτε την ιστορία της ζωής σας με τους γονείς σας. Είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν» και «Μην αφήνετε τις κοινωνικές συμβάσεις και τις παραδοσιακές σας απόψεις για τον γάμο να μην επιτρέψουν στο παιδί σας να γυρίσει σπίτι» είναι ορισμένα από τα μηνύματα που στέλνουν.

 


 

  

loading...