Τρόμος και σοκ στο Άμστερνταμ του… ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Express – UK, ένα κομμένο κεφάλι βρέθηκε πρόσφατα έξω από μια καφετέρια shisha, δηλαδή καφετέρια όπου διάφοροι μουσουλμάνοι καπνίζουν ομαδικά τομπάκο κ.α σε ένα ναργιλέ.

Οι φρικιαστικές σκηνές που δείχνουν το κομμένο κεφάλι έχουν δημοσιευτεί σε βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο Youtube και στα κοινωνικά δίκτυα αφότου έγινε η φρικιαστική ανακάλυψη έξω από μια καφετέρια στο Άμστερνταμ, την ολλανδική πρωτεύουσα η οποία είναι δημοφιλής για τους τουρίστες της.

 

 

 


Το κεφάλι είχε αφεθεί έξω από την περιοχή Fayrouz Lounge κοντά στο διάσημο Vondelpark.

Τα Ολλανδικά ΜΜΕ της περιοχής αναφέρουν ότι ένα κουτί είχε τοποθετηθεί δίπλα στο κεφάλι το οποίο ήταν τοποθετημένο αντικριστά στην καφετέρια. Το ακέφαλο σώμα ταυτοποιήθηκε ως ο 23χρονος Nabil Amzieb ένας άντρας τον οποίο οι ντεντέκτιβ επιβεβαίωσαν ως «γνωστό στην αστυνομία».

Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι ο άντρας αυτός ήταν στέλεχος της Μαροκινής μαφίας της Ολλανδίας.

Η αστυνομία κάνει έκκληση για μάρτυρες ή οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για αυτόν τον νεκρό άντρα.

Μετά τον αποκεφαλισμό του παιδιού από τη μουσουλμάνα νταντά του, καθώς και την τύχη αυτού του άτυχου άντρα, όπως φαίνεται τέτοιες σκηνές θα αποτελούν πλέον την καθημερινότητα των ανθρώπων της Ευρώπης ξεπερνώντας σε φρίκη ακόμα και τα θρίλερ ή τις ταινίες τρόμου.

 

  

loading...